Kampanyada 100₺ üzeri olan bi' avantajdan bahsedilmemiş. Geçen yılki kampanyalarında vardı 50₺ ve 100₺ üzeri cashback. Bunda yok sanırım. Deneyip yapabilen var mı?Steam ve Epic Games'te 100 TL üzeri harcamaya 20 TL
Kampanyada 100₺ üzeri olan bi' avantajdan bahsedilmemiş. Geçen yılki kampanyalarında vardı 50₺ ve 100₺ üzeri cashback. Bunda yok sanırım. Deneyip yapabilen var mı?
Hocam paycell nedir bilmiyorum. Kullanmadım daha önce. Tüm bu kampanyaları kombo yapıp nasıl kullanırız?Merhaba.
Paycell ile Steam ve Epic Games'te 100 TL üzeri harcamaya 20 TL, 500 TL üzeri harcamaya 100 TL, 1000 TL üzeri harcamaya 200 TL iade. Ek olarak ilk defa Paycell kullanacaksanız ilk harcamanıza 20 TL iade. Ayrıca ilk 150 TL ve üzeri Şok Marketlerden bakiye yüklemesine 25 TL hediye.
Tüm bu kampanyaların 31 Aralık 2022'ye kadar sürdüğünü unutmayınız. Şok Marketlerden bakiye yükleme kampanyası anında, bunların dışında ki kampanyalar bir sonraki ayın ilk haftasında harcamayı yaptığınız kartlara yatırılacaktır. Ayrıca alışverişleri gerçekleştirmeden önce uygulama üzerinden kampanyaya katılmanız gerekiyor.
Epic Games tüm kullanıcılarına 200 TL ve üzeri oyunlar için %25 indirim kuponu tanımlamışken ve bu kupon daha önceki indirimler dönemlerinde verdiği kuponlar gibi birden çok kullanımlık kuponlar olmadığından dolayı güzel bir sepet hazırlayarak ekstra iadelerden faydalanabilirsiniz.
Paycell, Turkcell'e ait ön ödemeli ödeme sistemlerinden biri. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: Paycell - Harcadıkça Kazandıran İlk Alışveriş Kartı!. Eğer kafanıza takılan sorular var ise bu sayfadan detaylı olarak bilgi alabilirsiniz: Sıkça Sorulan Sorular | Paycell. Ayrıca müşteri hizmetleri numaraları üzerinden de kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. Sistemi kullanmak için belli yaş ve kriterler gerekiyor diye hatırlıyorum. Mümkünse müşteri hizmetlerinden sorgulayın. Eğer hesap açıp kullanmanız mümkünse hesap açılışından sonra Şok Marketler üzerinden harcayacağınız tutarı yükleyip bahsettiğim kampanyaların hepsine katılarak ve alışverişinizi gerçekleştirerek maksimum kazanç sağlayabilirsiniz.Hocam paycell nedir bilmiyorum. Kullanmadım daha önce. Tüm bu kampanyaları kombo yapıp nasıl kullanırız?
Paycell kartla Steam'den 272₺'lik satın alım yaptım, kartıma hemen 27₺ cashback geldi. Tavsiye ederim, konu için teşekkürler.
Bir Paycell hesabı açıp kampanyaya katılmayı denemeniz gerekecek sanırım. Halen yer varsa sizi direkt ekliyor zaten kampanyaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.