Banka/Kart Paycell kart ile dijital platformlarda %50 iade

@sonfindikkiran beğenmeme sebebiniz nedir?
Kendisi çoğu insan o beğenmedi attı diye gördüğü her insana "beğenmedim" atan biri. Sabah bir konuda kendi itiraf etmişti. "Özellikle de insanlara rahatsızlık vermek, trollük" diye raporlamıştım ama belli ki moderasyon ekibi herhangi bir yaptırım uygulamamış.

Kendisi çoğu insan o beğenmedi attı diye gördüğü her insana "beğenmedim" atan biri. Sabah bir konuda kendi itiraf etmişti. "özellikle de insanlara rahatsızlık vermek, trollük" diye raporlamıştım ama belli ki moderasyon ekibi herhangi bir yaptırım uygulamamış.

Uyarı.png

Emoji spamından uyarı yedi.

Aynı yazı bende de yazmıştı. Hatta cevapladığınız mesajımı yazdığım günün sabahı olmuştu bahsettiklerim. Akşam yine herkese beğenmedim atmaya devam etmiş. Muhtemelen 1 saatlik ceza veriliyor ama bilerek yapan için istisna olabilirdi diye düşünüyorum ben.

Aynı yazı bende de yazmıştı. Hatta cevapladığınız mesajımı yazdığım günün sabahı olmuştu bahsettiklerim. Akşam yine herkese beğenmedim atmaya devam etmiş. Muhtemelen 1 saatlik ceza veriliyor ama bilerek yapan için istisna olabilirdi diye düşünüyorum ben.

Sizin bu cevabınızada beğenmedim atacaktım ama emoji koyma özelliğim alınmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı