Paycell Otomatik ödeme iptal edilmiyor

• Konuyu başlatan mmk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 6.015

mmk

Kilopat
Daha fazla  
Fatura Otomatik ödeme başka operatörden talimat verdim. Ama fatura tarihi son ödemesi geçmiş faiz uygulanınca haberim oldu. Sadece Turkcell faturalılar ve paycell karta otomatik ödeme verebiliyormuş. Ama otomatik ödeme alırken uyarı vermedi sistem aldı. Üstüne otomatik ödemeyi de iptal edemiyorum. MH aradığımda ödeme iptali yapamıyorsanız, faturanızın kurumuyla görüşün diyor. Fatura kurumu da paycelle görüşün diyor. Hadi gel de işin içinden çık. Ben böyle saçma insanları zora sokmaktan başka bir işe yaramayan bir firma ve uygulama daha görmedim. Otomatik al ama iptal butonu koyma bildiğin müşteriyi sana mecbur bırakmaya çalışıyorlar. Böyle firmalardan uzak durun.

Edit: "Daha önce su kurumunda otomatik ödeme iptali yapan bilgi işlemdeki bir vatan evladından aldığım bilgi."
Uzun telefon görüşmeleri sonucu bir sonuca ulaştım. Paycell otomatik ödeme talimatı kurumlarda görünmüyor. Bu demek oluyor ki turkcell dışındaki operatörlerde kart üzerinden verdiğimiz ödeme talimatı sadece paycelli bağlıyor. Paycell Kartda bakiye yoksa ödeme yapmıyor ve eksi bakiye falanda oluşturmuyor allahtan. Sadece kendi kendilerine uydurdukları bir yöntemmiş anladığım kadarıyla...
Edit2: Sorun çözüldü.
Çözüm: Uygulamayı güncelleyin. Sonra fatura ödem kısmından otomatik ödeme talimatını sola sürükleyin orda kayıt düzenleme ve silme seçenekleri çıkıyor. MH hiçbişey bilmiyor yinede bu firmadan uzak durun derim.

Son düzenleme:
Adamlara bak :D. Bildiğin saklamışlar iptal butonunu. Çok teşekkür ederim hocam. Bir de paycell faturayı son gün mü ödüyor, bilginiz var mı? Her ayın 23'ünde fatura kesiliyor ama ödeme yapmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı