Paycell'de havale gelmiyor

alpeertunga

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
68
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi geceler,

Turkcell markasına ait olunca bir güveniyorsun ama, Turkcell'in en işe yaramaz hizmeti olmuş. Sırf denemek maksatlı hem de Starbucks kampanyasını kullanmak adına sistemi test etmek istedim. Cidden pişman oldum. Papara falan Paycell'in yanında cennet kalıyor.

Dekontta göreceğiniz üzere saat 12:48'de havale yaptım bugün, gidip bir kahve içeyim diye :) bu saat oldu 23:58 hala bir şey gelmedi hesaba. Ve destek ekibinin tek dediği email atın.

Yıl 2023 oldu, destek ekibi zerre bir şey yapamıyor ve bir yazılımcı olarak diyorum ki sistemleri manuel! Açıklamam bile doğru olmasına rağmen Papara'da aynı işlem 1 dakika bile sürmeden onaylanıyor. Paycell kullanırken bu konuyu göz önüne alın ve malum şikayet sitesinde bir sürü aynı şikayet var. Para geldiği an hesabı kapatacağım. Böyle saçma hizmet olmaz çünkü.
Eki Görüntüle 1620583
 

Dosya Ekleri

  • Adsız tasarım (1).png
    Adsız tasarım (1).png
    103,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu Paycell'i yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tahmini 20-30 defa para yüklemişimdir, hiçbirinde sorun yaşamadım. Para saniyesinde hesaba aktarıldı. Aslında çözüm basit sorun yaşayan başka arkadaşlar da varsa onlar da öğrensin. Uygulamaya girip para yükle dediğimiz zaman 2 seçenek çıkıyor;
1. hazır limit/kartlarım ile
2. banka hesabından yükle

1.'yi seçeceksin güzel kardeşim 1.yi. Sonra da hangi bankada hesabınız varsa onun bankamatik kartını kaydedip işleminizi tamamlayacaksınız, para transferi anında gerçekleşecek. 2. seçenekde havale yaptığınız için işlem uzuyor(nedenini bilmiyorum ama öyle oluyor, bekletiyor) 1. seçenek hesaba satış olarak yansıdığından anında işlem gerçekleşiyor.

Banka hesabınız yoksa gidip ücretsiz bir şekilde açtırabilirsiniz. Dijitalleşen dünyada mobil bankacılıktan uzak kalmayın. Bazı yaşı genç arkadaşlar kart ücreti, aidatı vs çekinceleri oluyor ama çekinecek bir şey yok bankamatik kartları ücretsiz, hatta bir dünya kampanyaları oluyor, onlardan da faydalanırsınız.

Son olarak da ben birkaç öncesine kadar internetten alışverişe güvenmeyen, mesafeli duran birisiydim, güvenemiyordum. Toplamda 3-4 alışverişim olmuştu internetten, 2'sinde sorun yaşamıştım. O yüzden uzak kalmıştım, sonra anladım ki sorun bende. Şu an garanti ve Akbank kullanıyorum. 2'sinde de bir sorun yaşamadım, bir sürü de bonus, chippara vs promosyon kazandım. Siz de kendinize en uygun bankadan vadesiz hesap açıp daha sorunsuz para transfer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hayde benden bu kadar, kalın sağlacakla
 

Yeni konular

Geri
Yukarı