Çözüldü Paycell'de yaş sınırı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

804153

Centipat
Merhaba kart çıkarttıracağım ve Paycell'e telefon numarası vs. yazıp girdim, ama T.C. Kimlik vs. istiyor, bu uyarı verir mi? Ve yüklemesini ŞOK ve daha fazla mağaza üzerinden yapabiliyor muyum? Teşekkürler.

Çözüm
Paycell bu sayfaya bakarsanız yaş sınırı olmadığını görebilirsiniz ve nerelerden yükleme yapılabileceği ve evet Şok'dan da yükleme yapabilirsiniz.
Papara'da 13 yaş veya daha üstünde olmalısınız ve sadece Atm'lerden veya başka banka hesaplarından yükleyebilirsiniz.
Hocam 13 yaş üstüyüm de paparayla vs. uğraşmak istemiyorum. paycellde video vs. birşey istiyor bakamadım dışardayım da biliyormusunuz ne olduğunu? kimlikle birlikte video mu çekeceğim?

Hocam 13 yaş üstüyüm de paparayla vs. uğraşmak istemiyorum. paycellde video vs. birşey istiyor bakamadım dışardayım da biliyormusunuz ne olduğunu? kimlikle birlikte video mu çekeceğim?
18 yaş altı iseniz kimlik doğrulamasını yapmıyor Paycell. Fakat Papara'da böyle bir sorun yok. Ayrıca Papara'da da Şok, CarrefourSA gibi yerlerden de para yükleyebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı