Paycell bu sayfaya bakarsanız yaş sınırı olmadığını görebilirsiniz ve nerelerden yükleme yapılabileceği ve evet şok'den da yükleme yapabilirsiniz.
Papara'da 13 yaş veya daha üstünde olmalısınız ve sadece Atm'lerden veya başka banka hesaplarından yükleyebilirsiniz.Peki hocam Papara oluşturabiliyor muyuz Paycell daha çok Turkcell kartı gibi. Papara açmayı düşünüyorum.
Hocam 13 yaş üstüyüm de paparayla vs. uğraşmak istemiyorum. paycellde video vs. birşey istiyor bakamadım dışardayım da biliyormusunuz ne olduğunu? kimlikle birlikte video mu çekeceğim?Papara'da 13 yaş veya daha üstünde olmalısınız ve sadece Atm'lerden veya başka banka hesaplarından yükleyebilirsiniz.
18 yaş altı iseniz kimlik doğrulamasını yapmıyor Paycell. Fakat Papara'da böyle bir sorun yok. Ayrıca Papara'da da Şok, CarrefourSA gibi yerlerden de para yükleyebiliyorsunuz.Hocam 13 yaş üstüyüm de paparayla vs. uğraşmak istemiyorum. paycellde video vs. birşey istiyor bakamadım dışardayım da biliyormusunuz ne olduğunu? kimlikle birlikte video mu çekeceğim?
Hocam paycell denedim ama 2 saattir doğrulama yapmayı deniyorum. papara onaylattırmadan kullanabilirmiyim?18 yaş altı iseniz kimlik doğrulamasını yapmıyor Paycell. Fakat Papara'da böyle bir sorun yok. Ayrıca Papara'da da Şok, CarrefourSA gibi yerlerden de para yükleyebiliyorsunuz.
Hocam Paycell denedim ama 2 saattir doğrulama yapmayı deniyorum. Papara onaylattırmadan kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.