Çözüldü Payday 2 açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

apozz

Hectopat
Daha fazla  
Payday 2 açtığımda sıkıntı çıkıyor ve kendi kendine açılıp hemen kapanıyor ve bu, sadece bu oyunda oluyor. İnternetteki çözümleri de denedim ama sonuç vermedi.

Rapor paylaşır mısınız?

Oyun Steam'den mi alındı? Yoksa internetten mi indirildi?
Steamdan aldım
Rapor paylaşır mısınız?
tamam atabilirim ama tahminimce oyunda directxleri düzgün kuramdığından dolayı manuel kurmayı denedim yine olmadı yani steamda yüklediğimden sonra microsoft directxleri yükleniyor yazıyordur ama şuan yazmıyor ve yazmadığında dolayı düşünüyom

Son düzenleme:
Siz raporu paylaşın, sorunu tespit edebilirim ben. Tahmin ediyorum sorunun nerede olduğunu ama emin olalım.

Siz raporu paylaşın, sorunu tespit edebilirim ben. Tahmin ediyorum sorunun nerede olduğunu ama emin olalım.

Özür dilerim ama dosyayı sıkıştıramadım böyle bakabilir misiniz? (yeni kullanıcıyım)
Eğer sorunu bulamadıysanız buna da bakın lütfen

Son düzenleme:
Hiç sorun değil. İkinci rapora bakmıyorum, ilkinde sorun belli oluyor çünkü.

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll

Bu dosyayı silip aşağıdakini kurun.

Çözüm

Denedim olmamıştı zaten başka zaman şimdi de denedim olmadı sorun çok garip ben de bir şeyler yaptım aklımca Denetim Masası'ndan direxcteleri sildim oyunu tekrar kurdum ama sonuç vermedi şimdi de denetim masasında ki eski birşenlerden yapacağım sonra tekrar bir şey yapıp yüklemeye çalışacağım.

Denemiştim dedim ya olmamıştı şimdi de dedim olmaz ama oldu çok sağ olun her şeyi denemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı