Çözüldü Payday 2 başlatınca mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bismarck_Crow

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800x
Asus prime x-570pro
Asus tuf RTX 3090 (24Gb)
G.skill 8+8 (3600Mhz)
Samsung Evo 970 (Tb)
Corsair RM850-E
Meslek
İSG uzmanı
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sıkıntım var. Oculus Quest 2'yi bilgisayara kablo ile bağlıyorum. SteamVR üzerinden Payday2 oyununu başlatınca mavi ekran alıyorum PC resetleniyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda aşağıdaki hatayı aldığımı fark ettim. Sizlerle paylaşıyorum Process Monitor kullanamıyorum uygulamayı açtığım an mavi ekran alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Şunu fark ettim acaba Payday2 oyununa erişim engellim mi var? Var ise bunu nasıl kaldırırım?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef bu soruna hala çözüm bulmuş değilim. İnternette pek çözüm bulamadım. Bütün sürücüleri güncelledim. Tek tek parça kontrolü yaptım. Sorunun USB kaynaklı olduğunu düşünüyorum. (bugün veya yarın nasipse minidump dosyalarını paylaşacağım)

Arkadaşlar maalesef sorunun anakart bileşenlerinde olduğunu tespit ettim. Ne yaptıysam düzelmedi donanımsal arıza olduğu için çareyi anakart değişikliği yapmakta buldum. Sorun böylelikle çözüldü.
PAYDAY'i normal açıp oynuyorum. VR versiyonunu açtığımda bu hatayı alıyorum. Hata kodu 0XC0000022-ETW USB TRACING internette aradım çözümünü bulduklarım işe yaramadı.

PAYDAY'i normal açıp oynuyorum. VR versiyonunu açtığımda bu hatayı alıyorum. Hata kodu 0XC0000022-ETW USB TRACING internette aradım çözümünü bulduklarım işe yaramadı.
Donanımsal bzn sıstem hata verır. donanım zarar görmesin dıye kendını kapatır mavı ekran ondan geliyor. Donanımsal neden degıl se Avira free ile tarat umarım fayda lı olur .

Maalesef bu soruna hala çözüm bulmuş değilim. İnternette pek çözüm bulamadım. Bütün sürücüleri güncelledim. Tek tek parça kontrolü yaptım. Sorunun USB kaynaklı olduğunu düşünüyorum. (bugün veya yarın nasipse minidump dosyalarını paylaşacağım)

Arkadaşlar maalesef sorunun anakart bileşenlerinde olduğunu tespit ettim. Ne yaptıysam düzelmedi donanımsal arıza olduğu için çareyi anakart değişikliği yapmakta buldum. Sorun böylelikle çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı