Steam Payday 2 Legacy Edition alamıyorum

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün Payday 2 Legacy Edition bedava oldu bende ana oyunu vardı zaten ama DLC'leri yoktu alayım dedim ama hesaba ekle dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Screenshot_198.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de bir sorun var başka oyunlaradada oldu bu şekil.

Kardeşim bu konuda net cevap Steam tarafından verildi ve burada da paylaştım. Bence yetkililer bu konuları kilit yapabilir.

Oyun bedava değil hatalı olarak biz ve birkaç ülkede bedava görünüyor. (diğer ülkelerde paralı satışta) Steam bu konuda bir şey yapamıyor. Sadece yayıncıya sorunu aktarmış ve fiyat düzenlemesi yapması istenilmiş.

Steam yeni kuralla artık 50 Cent altındaki oyunların satılmasına izin vermiyor diye biliyorum. Bu yüzden indirimsiz minimum fiyat 11 TL, indirimde minimum fiyat 5,5 TL kuralı geldi. Bu kuraldan önce minimum fiyattan aşağı fiyatlandırma yapılan oyunlar alınmıyor ve 0,00 TL olarak gözüküyor.

Steam yeni kuralla artık 50 cent altındaki oyunların satılmasına izin vermiyor diye biliyorum. Bu yüzden indirimsiz minimum fiyat 11 TL, indirimde minimum fiyat 5,5 TL kuralı geldi. Bu kuraldan önce minimum fiyattan aşağı fiyatlandırma yapılan oyunlar alınmıyor ve 0,00 TL olarak gözüküyor.

Steam'ın bu yeni güncellemesini link atabilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı