Steam Payday 2 Legacy Edition alamıyorum

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün Payday 2 Legacy Edition bedava oldu bende ana oyunu vardı zaten ama DLC'leri yoktu alayım dedim ama hesaba ekle dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Screenshot_198.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sadece sizlik sıkıntı değil, genel olarak alınmıyor arkadaşlar. Dünkü fiyat politikası güncellemesinin ardından oluşan bir hata bu. Diğer ülkelerde %85 civarında bir indirim görmüş. Bizim ülkede bir sıkıntı var.

Bugün Payday 2 legacy Edition bedava oldu bende ana oyunu vardı zaten ama DLC'leri yoktu alayım dedim ama hesaba ekle dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Eki Görüntüle 1905628

Telefondan arama yerine girince Payday 2'nin kendisi 2.20TL falan gozukuyor DLC'ler %10 legacy Edition ise %80 indirimli gozukuyor ama magazasina girince bedava gozukuyor büyuk ihtimalle bir hata var duzeltilecektir
Not: Bende Payday 2 var Payday 2 olmayan arkadasimda hepsi ücretsiz gozukuyordu.

Steam destek cevabı. Tam bir saçmalık.

Selam,

Bu sorunu bildirmek üzere yazdığınız için teşekkür ederiz.

Sorunun farkındayız. Bu sorun genellikle paketteki bir veya daha fazla öğenin fiyatı 0,99 USD'den (veya bölgesel eşdeğerinden) düşük olduğunda ortaya çıkar. Tek tek oyunların/paketlerin fiyatlarını ayarlayabilmeleri için yayıncıya bilgi verildi. Steam fiyatlandırma ayarlamaları yapamaz.

Başka sorunuz varsa, lütfen bize bildirin - size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Steam desteği.

Bu arada diğer ülkelerde paralı. Bedava değil oyun

Son düzenleme:
Steam destek cevabı. Tam bir saçmalık.

Selam,

Bu sorunu bildirmek üzere yazdığınız için teşekkür ederiz.

Sorunun farkındayız. Bu sorun genellikle paketteki bir veya daha fazla öğenin fiyatı 0,99 USD'den (veya bölgesel eşdeğerinden) düşük olduğunda ortaya çıkar. Tek tek oyunların/paketlerin fiyatlarını ayarlayabilmeleri için yayıncıya bilgi verildi. Steam fiyatlandırma ayarlamaları yapamaz.

Başka sorunuz varsa, lütfen bize bildirin - size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Steam desteği.

Bu arada diğer ülkelerde paralı. Bedava değil oyun
Aynı şekilde
IMG_20230818_101416.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı