Eğer becerebilen varsa Arjantin üzerinden VPN ile deneyebilirsiniz ben çok fazla başka ülkelerde denediğim için beklemeye alındı.
Bugün Payday 2 legacy Edition bedava oldu bende ana oyunu vardı zaten ama DLC'leri yoktu alayım dedim ama hesaba ekle dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Eki Görüntüle 1905628
Eğer duzelirse buraya yazarmisiniz belki unuturzBugün Payday 2 Legacy Edition bedava oldu bende ana oyunu vardı zaten ama DLC'leri yoktu alayım dedim ama hesaba ekle dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Eki Görüntüle 1905628
Evet cidden çok güzel olur.Eğer duzelirse buraya yazarmisiniz belki unuturz
Yazık olduPayday Türkiye'de Rusya ve arjantina legacy paketi almayı blockladı, geçmişler olsun bizde 0 TL görünsede alamiyacağız o paketi:') bende Reddit'e post açmıştım orada açıkladılar bana da.
Aynı şekildeSteam destek cevabı. Tam bir saçmalık.
Selam,
Bu sorunu bildirmek üzere yazdığınız için teşekkür ederiz.
Sorunun farkındayız. Bu sorun genellikle paketteki bir veya daha fazla öğenin fiyatı 0,99 USD'den (veya bölgesel eşdeğerinden) düşük olduğunda ortaya çıkar. Tek tek oyunların/paketlerin fiyatlarını ayarlayabilmeleri için yayıncıya bilgi verildi. Steam fiyatlandırma ayarlamaları yapamaz.
Başka sorunuz varsa, lütfen bize bildirin - size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Steam desteği.
Bu arada diğer ülkelerde paralı. Bedava değil oyun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.