Yaw araba sürme geleli oldu baya diye biliyorum araba galerisi soyma varEvet.
Eskiden oyunu oynadığımda sadece belli başlı haritalar vardı, genelde Safehouse'a giriyordum. Fakat şimdi baktım da araba sürme falan gelmiş oyuna.
Yaw araba sürme geleli oldu baya diye biliyorum araba galerisi soyma varEvet.
Eskiden oyunu oynadığımda sadece belli başlı haritalar vardı, genelde Safehouse'a giriyordum. Fakat şimdi baktım da araba sürme falan gelmiş oyuna.
Evet.
Oyunda çok fazla görev var ama yine de bir 70 GB olmamalıydı.Ben 10 GB falan bekliyordum.
Hocam, istersen beraber oynayalım. Ne dersin?Hocam oyun çok güzelleşti ya. Önceden çok oynardım şu an oynayacak arkadaşım olmadığı için bıraktım. Iron Man zırhını alıp ölümüne dalardım düşmanların yanına![]()
Hocam, istersen beraber oynayalım. Ne dersin?
Yaw araba sürme geleli oldu baya diye biliyorum araba galerisi soyma var
En son girdiğimde John Wick karakteri falan gelmişti oyuna. Dün tekrar yükledim. Güzel olmuş oyun.Hocam oyun çok güzelleşti ya. Önceden çok oynardım şu an oynayacak arkadaşım olmadığı için bıraktım. Iron Man zırhını alıp ölümüne dalardım düşmanların yanına![]()
Tabii ki olur hocam.
Hocam, o zaman beni Steam'dan ekleyin yarın ikimizin de müsait olduğu bir zaman oynayalım.
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Yok hocam, normal iniyor.Payday 2 eskiden indirirken zor iniyordu şimdi de o şekilde mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.