Fetipat Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 49 3 Mart 2022 #1 Merhaba hocalarım, Payday 2'ye uzun zamandır mod yüklüyorum. Fast drill, silent asassin, carry more bags gibi daha hiç bu modlar ile Online oynamadım, oynarsam ban yer miyim ya da kısıtlanır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Merhaba hocalarım, Payday 2'ye uzun zamandır mod yüklüyorum. Fast drill, silent asassin, carry more bags gibi daha hiç bu modlar ile Online oynamadım, oynarsam ban yer miyim ya da kısıtlanır mıyım?
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Haziran 2022 #11 alp15eren dedi: Modu sildiğin zaman cheater yazısı kalkıyor. Ve o yazıyı sen göremezsin Genişletmek için tıkla... tamam sağol bi deniyicem inş olur Aga modu geri yükledim bu sefer banned yazısı çıkmıyor bu nasıl iş anlamadım Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Modu sildiğin zaman cheater yazısı kalkıyor. Ve o yazıyı sen göremezsin Genişletmek için tıkla... tamam sağol bi deniyicem inş olur Aga modu geri yükledim bu sefer banned yazısı çıkmıyor bu nasıl iş anlamadım
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 29 Haziran 2022 #12 Thearlk146 dedi: tamam sağol bi deniyicem inş olur Aga modu geri yükledim bu sefer banned yazısı çıkmıyor bu nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla... Modun yüklü olması sizde banned yazısı çıkarmaz zaten. Moddaki belirli başlı hileler buna sebep oluyor. Artı 0 Eksi
Thearlk146 dedi: tamam sağol bi deniyicem inş olur Aga modu geri yükledim bu sefer banned yazısı çıkmıyor bu nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıkla... Modun yüklü olması sizde banned yazısı çıkarmaz zaten. Moddaki belirli başlı hileler buna sebep oluyor.