Payday 3 nasıl olmuş?

AirLand

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gün itibarıyla Payday 3 beta katılımı başladı. 11 GB yer istiyor kendim şahsen indirip denedim. Ancak Payday 2 ile arasında pek fark göremedim. Beni çok da tatmin etmedi özellikle vuruş hissiyatı birebir aynı. Grafik ve mekaniksel olarak birkaç değişiklik dışında beni tatmin etmedi siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon olarak sıkıntılı. Düşük ve Ultra'da aldığım FPS'te çok az fark var. Yapay zekalar bayağı kötü. Polisler dibimden geçiyor ama bana sıkmıyor. Oyunun geliştirilmesi lazım.
Hocam bana kalırsa oyun komple boş olmuş harita, ana menü, ve bir kaç grafik iyileştirmesi dışında hiç bir fark göremedim ben. Ve dediğiniz gibi yapay zeka ve vuruş hissiyatı gerçekten vasat. Böyle yapacaklarına keşke payday 2 güncelleme getirip bu hale getirselermiş en azından yeni oyun diye milleti gaza getirip beklentiye sokmamış olurlardı.

Hocam bana kalırsa oyun komple boş olmuş harita, ana menü, ve birkaç grafik iyileştirmesi dışında hiçbir fark göremedim ben. Ve dediğiniz gibi yapay zeka ve vuruş hissiyatı gerçekten vasat. Böyle yapacaklarına keşke Payday 2 güncelleme getirip bu hale getirselermiş en azından yeni oyun diye milleti gaza getirip beklentiye sokmamış olurlardı.

Benim de beklentim yüksekti hocam. Bir de oyun aşırı zor. Payday 2 nin zor modu bunun normalinden daha kolaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı