Paylaşımlı Ekran Kartı Nedir?

AhmetHakan4141

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sorunum benim ekran kartım paylaşımlı ve 512MB ama 10GB Ram olduğu için ekran kartı belleğim 4GB oluyor. Ben 1GB ekran kartı isteyen bir oyun yüklesem oyunu açar mı? (Far Cry 4)

Sistemim;

İ3 3220
Gigabyte z77
10GB Ram
ATI RADEON HD 6350

Bunu BIOS'tan ayarlaman gerek. Stabil bir oyun istiyorsan 2 GB ayır. 8 GB RAM gayet iyi bir değer. Ama maalesef BIOS'tan RAM vermeyi bilmiyorum umarım bilen biri çıkar ben de öğrenmiş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum o değil. Normalde ekran kartım 512 MB ama paylaşımlı olduğu için 4 GB oluyor, Far Cry 4 oyunu 1 GB ekran kartı istiyor benim kartımı 4 GB olarak mı görür? Yoksa 512 MB olarak mı görür?

Sorunum o değil. Normalde ekran kartım 512 MB ama paylaşımlı olduğu için 4 GB oluyor, Far Cry 4 oyunu 1 GB ekran kartı istiyor benim kartımı 4 GB olarak mı görür? Yoksa 512 MB olarak mı görür?
Oyunlar genellikle paylaşımsız kısmı görür. Benim eski netbookun paylaşımsız 8MB paylaşımlı 128MB idi CS1.8 sadece 8MB'ı gördü çalışmadı :D

Zaten ekran kartın bayağı eski ve düşük model.

Oyunu açmayacaktır açarsa da kasacak ya da donmalar yaşatacaktır. Paylaşımlı olması 512 MB'dan 4 GB ta çıkması bir anlam ifade etmez çünkü 4 GB'ta çıkarken işlemcin ve ram dan çalacak o gücü buda sana sistemin yavaşlaması ve ısınması donması reset atması gibi sorunlar çıkaracak sana 1 GB 256 bit yada 1 GB 128 bit bir ekran kartı lazım en kötü şartlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı