Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Seçtiğiniz satıcı önemli. Birkaç sefer aldım ve birinde EA Play kodu için biraz bekledim ama sorunsuz hallettim, bitirdim ve sildim.

Steam kısmına gelirsek. Dolandırıldım, 5TL verdim ve bana Key atmadı bende sinirlenip 15TL gittim Uncharted'ı aldım ve satıcı olan adam otomatik sistem kurmuş. 1 saat içinde bilgiler ve site veriyor, o siteye girdiğin zaman bilgileri o hesabın Steam Guard şifresini otomatik gösteriyor ve giriyorsun. Uzun zamandır aynı adamdan satın alıyorum.

Sizin dediğiniz gibi para biriktirebilirim ama Last of Us Part 2 içinde ne gerek var? Oyun bitince zaten yapacak hiçbir şey kalmıyor. Dying Light, RDR, Cyberpunk, Baldurs Gate gibi oyunlarda uzun saatler ve başarım kasma durumu var ama Last of Us için... Açık dünya bile yok oyunda sonuçta. Bitti mi bi daha oynamıyorsunuz.
 
Yapacak bir şey yok hocam.
Oyunlar harbi kumardan beter.

Hatırlıyorum ilk bilgisayarımı aldığımda oyun almak için para biriktiriyordum annem bilgisayar aldın zaten bir de oyunamı para vereceksin demişti.

Çoğu insanda böyle bilgisayarı halledeyim oyunlar kolay.
 
Yani aslında benim için güzel bir deneyim oldu yani kimse sana 1000 tl lik oyunu 25 tlye oynatmaz oynatsa bile orada bir iş vardı ama sinirlendim
 
Hatırlıyorum ilk bilgisayarımı aldığımda oyun almak için para biriktiriyordum annem bilgisayar aldın zaten bir de oyunamı para vereceksin demişti.

Çoğu insanda böyle bilgisayarı halledeyim oyunlar kolay.
Bende ilk pcmi aldıgımda ole dusunmustum ve korsana başvurmuştum hemen hemen 2 ayda bir pcye format atıyodum yavaşladıgı için şimdi aldıgım pc iyi olunca ole bişey denemek istemedim ama bu paylaşımlı hesap muhabbeti ni biraz biliyodum onu denedim ve fiyasko

@Scythe009938 Bilgisayar, oyun işleri benden yavaş yavaş geçti. Ben bilgisayarı PDF okuyucu olarak kullanıyorum, olmasa da olur açıkçası. Para var istesem alırım da istemiyorum işte.
Benim içinde telefon öyle olmasada olur
 

Üstte yazdığım şeyleri okumadınız herhalde.

Sentinus satıcısı güzeldir onu kullanabilirsiniz otomatik kod sistemi var.
 
Yani orasında dogrusunuz ama piyasa daha çok online +offline genelde

Üstte yazdığım şeyleri okumadınız herhalde.

Sentinus satıcısı güzeldir onu kullanabilirsiniz otomatik kod sistemi var.
Yani bu saatten sonra pek düşünmüyorum paylasımlı hesap belki key alabilirim ama itemsatış a artık satıcı olarak gircem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…