Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Yani güzel post idi aslında, mesaj sahibi adına üzüldüm.
@Scythe009938 Bilgisayarı günümüzde insanlar ucundan bucağından kazıya kazıya aldıkları için de böyleler biraz. Yani konu sadece almakta değil, nasıl aldığı da önemli kişinin.
Garibanın yüzü buradada gülmedi hocam ....

Öncelikle: Burada hiçbir şekilde reklam yapılmadığını ve kötüleme olmadığını sadece bilinçlendirme olduğunun altını çizmek isterim.

Arkadaşlar merhaba bugün İtemsatış'ta yasadıgım bir deneyimden bahsedeceğim siz benimle aynı hataya dusmeyin diye boyle bir rehber tarzı insanları bilinçlendirmek için böyle bir işe girişiyorum amacım kimseyi kötülemek degil bilinçlendirmek.
Steam vb. gibi platformların paylasımlı hesaplarını almayın niye diye sorarsanız.

1- Satıcılar özensiz ve mesajınıza hemen bakmıyorlar.

2- Zaten paranızı biriktirseniz alırsınız gerçekten böyle rezillige girilmez. Steam vb platformların indirimlerini takip edin zaten her ay mutlaka kaliteli bir oyunun indirimi oluyor.

3-Hesapları aldıgınızda zaten sizin olmuyor siz girip oynuyorsunuz ve offline oluyor.

4- Adamlardan 10 saat guard kod bekliyorsun atmıyorlar.

5- Vallaha var ya oyun oynayacağım diye böyle rezilliklere girmeyin oyle mail degişenli hesaplar alırsanız alın onun harici almayın.

6-Bazı satıcılar var oraya yazmıslar 1-2 saat içinde teslim edilir diye adamlar yaklasık 4 saat sonra filan bana cevap yazdılar.

7-Bazıları bot basıyor falan diyorlar zaten atıyorum adamın biri 40k basaralı işlem 4K takipçisi VSR bu sayılar sizce normal mi bence degil.

8-Bir de hep iyi yorumları sabitliyorlar kötü yorumlara nadiren cevap yazıyorlar.

9-Ya bir de şöyle bir şey var sen 35-60k ya bir PC aldıysan ve oyun oynamak istiyorsan gidip paylasımlı hesap alma git kendi hesabına al oyunu.

10- Ha simdi demeyecek misiniz eski oyunlar orsanı bilmem sizin tercihiniz ama ben sahsen artık almam aldırtmam!

11- Zaten bir de mesela Steam'den kendi hesabına Forza 5 aldın buyuk ihtimalle önümüzdeki 2.3 ay boyunca oynarsın bu oyun baska bir oyunda olabilir o 2.3 ay boyunca bak köşeye her gün 20 TL atsan 1000 TL yapar ki bence benim koşullarımda bu yapılabilecek bir şey 2.3 ay sonra baska bir oyun alırsın.

12- Ha simdi param yok diyorsan zaten sürekli parasız olamazsın yani bir günde hatay dürüm yeme ne olacak sanki.

Yani anlayacağınız mail degişenli hesapları almanızı öneririm ancak onlarda bile iş vardır dikkatli olun paranızı yedirmeyin.
Seçtiğiniz satıcı önemli. Birkaç sefer aldım ve birinde EA Play kodu için biraz bekledim ama sorunsuz hallettim, bitirdim ve sildim.

Steam kısmına gelirsek. Dolandırıldım, 5TL verdim ve bana Key atmadı bende sinirlenip 15TL gittim Uncharted'ı aldım ve satıcı olan adam otomatik sistem kurmuş. 1 saat içinde bilgiler ve site veriyor, o siteye girdiğin zaman bilgileri o hesabın Steam Guard şifresini otomatik gösteriyor ve giriyorsun. Uzun zamandır aynı adamdan satın alıyorum.

Sizin dediğiniz gibi para biriktirebilirim ama Last of Us Part 2 içinde ne gerek var? Oyun bitince zaten yapacak hiçbir şey kalmıyor. Dying Light, RDR, Cyberpunk, Baldurs Gate gibi oyunlarda uzun saatler ve başarım kasma durumu var ama Last of Us için... Açık dünya bile yok oyunda sonuçta. Bitti mi bi daha oynamıyorsunuz.

Yani güzel post idi aslında, mesaj sahibi adına üzüldüm.
@Scythe009938 Bilgisayarı günümüzde insanlar ucundan bucağından kazıya kazıya aldıkları için de böyleler biraz. Yani konu sadece almakta değil, nasıl aldığı da önemli kişinin.
Yani aslında benim için güzel bir deneyim oldu yani kimse sana 1000 tl lik oyunu 25 tlye oynatmaz oynatsa bile orada bir iş vardı ama sinirlendim

Hatırlıyorum ilk bilgisayarımı aldığımda oyun almak için para biriktiriyordum annem bilgisayar aldın zaten bir de oyunamı para vereceksin demişti.

Çoğu insanda böyle bilgisayarı halledeyim oyunlar kolay.
Bende ilk pcmi aldıgımda ole dusunmustum ve korsana başvurmuştum hemen hemen 2 ayda bir pcye format atıyodum yavaşladıgı için şimdi aldıgım pc iyi olunca ole bişey denemek istemedim ama bu paylaşımlı hesap muhabbeti ni biraz biliyodum onu denedim ve fiyasko :)

@Scythe009938 Bilgisayar, oyun işleri benden yavaş yavaş geçti. Ben bilgisayarı PDF okuyucu olarak kullanıyorum, olmasa da olur açıkçası. Para var istesem alırım da istemiyorum işte.
Benim içinde telefon öyle olmasada olur

Bende ilk PC'mi aldıgımda öyle dusunmustum ve korsana başvurmuştum hemen hemen 2 ayda bir PC'ye format atıyordum yavaşladıgı için şimdi aldıgım PC iyi olunca öyle bir şey denemek istemedim ama bu paylaşımlı hesap muhabbetini biraz biliyordum onu denedim ve fiyasko :)

Üstte yazdığım şeyleri okumadınız herhalde.

Sentinus satıcısı güzeldir onu kullanabilirsiniz otomatik kod sistemi var.

Seçtiğiniz satıcı önemli. Birkaç sefer aldım ve birinde EA Play kodu için biraz bekledim ama sorunsuz hallettim, bitirdim ve sildim.

Steam kısmına gelirsek. Dolandırıldım, 5TL verdim ve bana Key atmadı bende sinirlenip 15TL gittim Uncharted'ı aldım ve satıcı olan adam otomatik sistem kurmuş. 1 saat içinde bilgiler ve site veriyor, o siteye girdiğin zaman bilgileri o hesabın Steam Guard şifresini otomatik gösteriyor ve giriyorsun. Uzun zamandır aynı adamdan satın alıyorum.

Sizin dediğiniz gibi para biriktirebilirim ama Last of Us Part 2 içinde ne gerek var? Oyun bitince zaten yapacak hiçbir şey kalmıyor. Dying Light, RDR, Cyberpunk, Baldurs Gate gibi oyunlarda uzun saatler ve başarım kasma durumu var ama Last of Us için... Açık dünya bile yok oyunda sonuçta. Bitti mi bi daha oynamıyorsunuz.
Yani orasında dogrusunuz ama piyasa daha çok online +offline genelde

Üstte yazdığım şeyleri okumadınız herhalde.

Sentinus satıcısı güzeldir onu kullanabilirsiniz otomatik kod sistemi var.
Yani bu saatten sonra pek düşünmüyorum paylasımlı hesap belki key alabilirim ama itemsatış a artık satıcı olarak gircem :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı