Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Örneğin bf 1 hem online modu var hemde hikaye modu var
Online oyunlar için zaten paylaşımlı almak (Çalışsa bile.) mantıksız olur, sonuçta hesabı kasıyorsunuz filan. Rank, silah, karakter kasma durumu var.

Paylaşımlı hesaba şahsen şöyle bakıyorum: "Crack indirip virüs bulaştıracağıma; 10-20TL'ye oynayıp, sileyim."

Yani orasında dogrusunuz ama piyasa daha çok Online +offline genelde.

Yani bu saatten sonra pek düşünmüyorum paylasımlı hesap belki key alabilirim ama İtemsatış'a artık satıcı olarak gireceğim :D

Bir daha alırsanız @wraxos woo hocamın dediği gibi sentinus satıcısından alabilirsiniz adam işinin ehli bayağı.

Yok hocam artık ben 1.2 ay para biriktirip öylr alırım istedigim oyunu.

Sizin yaşadığınız durumu örnek vererek anlatayım.

Kötü bir marketten muz alıp muz tadı kötü olunca " bütün muzların tadı kötü" demezsiniz " bu marketin sattığı muz kötü" dersiniz.
Kaliteli bir marketten alsaydınız muzu böyle bir sorun yaşamazdınız.

1-2 ay para biriktirip aldığın oyunu 2 günde bitirdiğini ve beğenmediğini hayal et.

Yani öncelikle öyle 2 gunde oyun bitirebilecek birisi degilim. Hem daha once BF1 aldım ve oyunu oynamaya çalıştım. İlk 7 saatte mal mal oldum, daha yeni yeni oynamaya başladım şu an 13. saatteyim.

Sizin yaşadığınız durumu örnek vererek anlatayım.

Kötü bir marketten muz alıp muz tadı kötü olunca " bütün muzların tadı kötü" demezsiniz " bu marketin sattığı muz kötü" dersiniz.
Kaliteli bir marketten alsaydınız muzu böyle bir sorun yaşamazdınız.

Yani tabii ki de haklısınız ama hiç tanımadığın biri sana niye hesabında 25 TL'ye FIFA vb oyun oynatsın ki? Yani oynatsa bile bir terslik olur, mutlaka bir sıkıntı yasarsın. Adamlar 1 hesabı 5-10 kişiye satıyor, sen girerken niye sıkıntı yaşamıyasın ki?

Yani ben almam aldırtmam. Sizlerin kişisel tercihi ama eski oyunları alabilirsiniz (güveniyorsanız) ama gidip de benim gibi güncel bir Online oyunu offline oynayacağım diye almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani öncelikle öyle 2 gunde oyun bitirebilecek birisi degilim. Hem daha once BF1 aldım ve oyunu oynamaya çalıştım. İlk 7 saatte mal mal oldum, daha yeni yeni oynamaya başladım şu an 13. saatteyim.

Yani tabii ki de haklısınız ama hiç tanımadığın biri sana niye hesabında 25 TL'ye FIFA vb oyun oynatsın ki? Yani oynatsa bile bir terslik olur, mutlaka bir sıkıntı yasarsın. Adamlar 1 hesabı 5-10 kişiye satıyor, sen girerken niye sıkıntı yaşamıyasın ki?

Yani ben almam aldırtmam. Sizlerin kişisel tercihi ama eski oyunları alabilirsiniz (güveniyorsanız) ama gidip de benim gibi güncel bir Online oyunu offline oynayacağım diye almayın.

Aynı cümleyi 4. defa yazıyorum lütfen anlayınız.

Adamlar hesapları 500-1000 kişiye satıyor oradan para kazanıyor işinde iyi güvenilir satıcıdan alırsanız size destek olurlar.

Önünüze gelen random satıcıdan alıp sonra boş iş diyorsunuz.

Dediğim satıcıyı bilmiyorsunuz denememişsiniz sorun yaşarım diyorsunuz.

Aynı cümleyi 5. defa yazmayacağım.
İyi günler.

Yani günün sonunda

-Eski oyunları alabilirisiniz (güveniyorsanız)

-Tamamen offline oyunda alabilirsiniz (güveniyorsanız)

-Öyle gidipte FC25 miş Forza Horazion 5 miş almayın o oyunlar güncel olup online lı oyunlar. Oyunu oynarken yada online da oynarken sıkıntı çıkar.

-Öyle gidip de FC 25 miş Forza horazion 5 miş almayın o oyunlar güncel olup Online'lı oyunlar. Oyunu oynarken ya da Online da oynarken sıkıntı çıkar.
Forza Xbox hesabı olarak alındığı sürece sıkıntı çıkmaz. Hesabı girip oyunu indirdikten sonra kendi hesabına geçiyorsun oyunu sende varmış gibi algılıyor ve kendi hesabında Online bir şekilde oynuyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı