Paylaşımlı Steam hesabı almak mantıklı mıdır?

Abdülheyl

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx9999xtxtxtxalfa vram8tb bellek multi1tb intel i17 80.nesil 87900hx
Meslek
gizli
GTA Trilogy denemek istiyorum. Cüzi bir miktarla paylaşımlı Steam hesabı almak istiyorum. Nereden almalıyım? Bu konuda beni yönlendirirseniz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tarz hesaplara para vermene gerek yok, oyunun ismi + free steam account diye internet üzerinde arat. Büyük ihtimalle Discord sunucusu olur böyle adamların, orada çoğu oyunu paylaşıyorlar. Kısa linkleri daha kolay atlamak için uBlock eklentisini kullan yeter. Oyunu indirdikten sonra Steam'i çevrimdışı yap, oyununa karışabilirler yoksa.

Ben İtemsatış'tan alıyorum. Benim bulduğum satıcı çok iyi 1 yıldır hesap alıyorum yeni oyun çıktıkça. İstediğim zaman destek te veriyor işlemleri inanılmaz sistematik hale getirmiş.

Aman uzak durun 2 gün sonra muhtemelen hesap elinizde bile olmaz.
Güvenilir bir kişiden, mağazadan alırsan bir sorun olmuyor. 8 aydır aynı hesapla oyun oynuyorum. Asla alınmaz diye bir şey yok. Çok uyguna bulunabilir. Piyasada yeni çıkmış bütün oyunları bu sayede oynadım. Eskiden oynamadığım çoğu oyunu da bu şekilde oynuyorum. Bütün hesaplar elimde duruyor şu an.

Bilinmeyen satıcılardan almak riskli muhatap bulamazsınız.
Lisansta güvenilir bir site sağlamlisans. Forumda çoğu kişi bilir.
Yeni Oyun sistemi de kurmuşlar. Tüm popüler oyunlar var yenilerini de ekliyorlar her gün. 50 TL ye sudan ucuz sağlampass alıyorsunuz tüm oyunları 1 ay boyunca offline olarak oynayabilirsiniz. İstersen de tekli olarak oyunları süresiz alabilirsin. Denemenizi tavsiye ederim. Forza 5 ve Farming Simulator 25 satın aldım sorunsuz oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı