Payoneer Card coin alımı

techno7313

Kilopat
Merhaba. Yurt dışı Payoneer hesabımdaki bakiyeyi Payoneer kartım ile Türkiye'ye aktarmak istiyorum. Kriptolarda vergi olmadığı için aklıma kart ile kripto alıp bunu satıp parayı Türk bankasına çekmek geldi. Para kripto borsasından geldiği için denetime takılmaz muhtemelen fakat nereden en düşük komisyonla kart ile kripto alıp bunu Türk bankasına aktarabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Merhaba. Yurt dışı Payoneer hesabımdaki bakiyeyi Payoneer kartım ile Türkiye'ye aktarmak istiyorum. Kriptolarda vergi olmadığı için aklıma kart ile kripto alıp bunu satıp parayı Türk bankasına çekmek geldi. Para kripto borsasından geldiği için denetime takılmaz muhtemelen fakat nereden en düşük komisyonla kart ile kripto alıp bunu Türk bankasına aktarabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Etoro demiş Payoneer hesabındaki fonla Crypto alabilecek firma olarak. Burada da BTC Turk kullanıyorum. Herhangi bir kaynaktan, herhangi bir kripto para türünden temiz temiz geliyor.
Payoneer kartı neden kullanıyorsunuz? Bunun kart ücreti oluyor bildiğim kadarıyla ve astarı yüzünü geçiyor çoğu zaman. Ben direkt banka hesabıma aktarıyorum gerektiğinde.
Dolar olarak alamıyorsun, daha çok zarar ediyorsun öyle istersen. Devletler, bankalar, para transfer organizasyonlarının tamamı "çökme" prensibi ile çalışıyor. Paypal ücretsizdi biliyorsun ama onun da akıbeti malum: Çökemediğin bileği kıracaksın prensibi işledi bizde. Payoneer'de Sadece onların kurundan çeviriliyor. Çok bir kesinti olmuyordu. Zaten paranın geldiği Turbosquid'in maşallahı var, yarısını kesiyor. :) Diğeri devede kulak kalıyor.

Olabilir bulunduğunuz ülkenin koşulları uygunsa (Payoneer hesabındaki bakiyeyi aktarmaya izin veriliyorsa)

Aktarıp coin alabilirsiniz. Geçenlerde bir akrabam bana USDT olarak yurt dışından para transferi yaptı ufak komısyonlarla hallettik.

Çözebilirsen benide bilgilendir. Transflerlerden 20 dolar kesti geçen gün. Kesmemesi lazım. Çok çöküyorlar paraya. 2 bin lira transfer ücretlerine gitti nerdeyse.

Şu video yeterli olur mu acaba? Bi kontrol edin isterseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etoro demiş Payoneer hesabındaki fonla Crypto alabilecek firma olarak. Burada da BtcTurk kullanıyorum. Herhangi bir kaynaktan, herhangi bir kripto para türünden temiz temiz geliyor.
Payoneer kartı neden kullanıyorsunuz? Bunun kart ücreti oluyor bildiğim kadarıyla ve astarı yüzünü geçiyor çoğu zaman. Ben direkt banka hesabıma aktarıyorum gerektiğinde.
Dolar olarak alamıyorsun, daha çok zarar ediyorsun öyle istersen. Devletler, bankalar, para transfer organizasyonlarının tamamı "çökme" prensibi ile çalışıyor. PayPal ücretsizdi biliyorsun ama onun da akıbeti malum: Çökemediğin bileği kıracaksın prensibi işledi bizde. Payoneer'de sadece onların kurundan çeviriliyor. Çok bir kesinti olmuyordu. Zaten paranın geldiği Turbosquid'in maşallahı var, yarısını kesiyor. :) diğeri devede kulak kalıyor.

Merhaba teşekkürler. Kart kullanma sebebim Türk bankasına paranın direkt Payoneer'den yatmasını istememem vergi vb durumlara takılmaması için. O yüzden önce kartla kripto alıp onu satarak Türk bankasına çekmeyi düşündüm.

Çözebilirsen benide bilgilendir. Transflerlerden 20 dolar kesti geçen gün. Kesmemesi lazım. Çok çöküyorlar paraya. 2 bin lira transfer ücretlerine gitti nerdeyse.

Şu video yeterli olur mu acaba? Bi kontrol edin isterseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapmayı düşünüyorum ben de ama Binance TR ye aktarmamız gerekiyor aynı zamanda sanırım türk bankasına çekmek için

Son düzenleme:
Merhaba teşekkürler. Kart kullanma sebebim Türk bankasına paranın direkt Payoneer'den yatmasını istememem vergi vb durumlara takılmaması için. O yüzden önce kartla kripto alıp onu satarak Türk bankasına çekmeyi düşündüm.

Bunu yapmayı düşünüyorum ben de ama Binance TR ye aktarmamız gerekiyor aynı zamanda sanırım türk bankasına çekmek için
Binance TR ye aktarmak en kolayı hocam.

Paxfuldan direkt Payoneer bakiyesi ile USDT alsam bunu Binance'ye atsam oradan da bunu Binance TR'ye geçirsem o şekilde olur mu ki acaba direkt Payoneer Card ile alınca daha yükse komisyon alıyor çünkü Binance.
Olabilir paxful u bilmiyorum dostum gerçi. Ne kadar komisyon alıyor ki binance payooner karttan?

Paxfuldan direkt Payoneer bakiyesi ile USDT alsam bunu Binance'ye atsam oradan da bunu Binance TR'ye geçirsem o şekilde olur mu ki acaba direkt Payoneer Card ile alınca daha yükse komisyon alıyor çünkü Binance.
Hocam merhaba, bahsettiğiniz yöntemi denediniz mi? Ben de payoneer'deki parayı kriptoya aktarmayı düşündüm, siz erken davranmışsınız :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı