Paypal Bakiyem 0 TL

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
02.02.2016 15:00 civarlarında Karaman/Migros şubesinden Paypal kartı aldım ve ilk ödeme olarak gereken 25 + 5 TL'lik ödememi kasiyere teslim ettim. Paramı yatırdı ve internet üzerinden kartınızı kullanıma açabilirsiniz dedi. Paypal kartımın üzerinde bulunan yönergeyi takip ederek kartı ''Kullanıma Açtım.'' Fakat;
Paypal bakiyem görünmüyor konusunda ki yönergeyi takip etmeme rağmen bakiyem gözükmüyor. Paypal Facebook hesabıyla, Paypal Outlook adresiyle iletişime geçtim fakat aynı yönerge önerildi (sadece Facebook üzerinden) sizce bakiyemi nasıl düzeltebilirim?

Desteklerine durumu bildirdiniz mi ? Bir keresinde ben İninal kart için 50 TL yükletmiş olmama rağmen gözükmemişti sorunu İninal'in kendisinde sanıyorken sorun Migros'tan kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Elimde faturayla Migros'a gidip durumu açıklayınca para yatmıştı seninki de aynı mekan kart farklı Migros'la alakalı olabilir.

Migros kasiyerine o günün 1 saati sonra gidip sordum ve parayı yatırdığını söyledi. Lâzım olur diye kart ve beraberindeki eşyaları da götürmüştüm fakat istemedi.

O para nakit kartınıza yatıyor hocam. Ben de aynısını yaşadım. Siz nakit kartı Paypal hesabınıza ekleyerek kullanabiliyorsunuz o parayı. İsterseniz gidin bir TEB ATM'sine takın kartı, dediğimi göreceksiniz.

Dediğinizi listeye ekledim

''Bu kart kabul edilmiyor. Lütfen farklı bir kart kullanın.'' uyarısı verdi. Yine de TEB'e gitmeli miyim? (Sadece ATM var.)

Dediğinizi listeye ekledim

''Bu kart kabul edilmiyor. Lütfen farklı bir kart kullanın.'' uyarısı verdi. Yine de TEB'e gitmeli miyim? (Sadece ATM var.)

ATM'ye gidince karttaki parayı çekebilirsiniz. Ama diğer sorunuz için cevap veremeyeceğim. Paypal'ın destek bölümüyle iletişime geçin, yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı