Çözüldü PayPal Giriş Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ercan Umut

Megapat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
405
Makaleler
3
Çözümler
3
Arkadaşlar bugün paypal kartımı çıkarttım. Aktifleştirdim sitesinden telefonuma şifresi falanda geldi fakat siteye giriş yapmak isteyince bir türlü giremiyorum. Şifre veya emaili kabul etmiyor. Şifreyi değiştir diyorum fakat eposta adresimi yazdığımda ise bu eposta adresini bulamadık diyor. Doğru yazdığımdan eminim fakat neden olmuyor bu? Lütfen yardım edin.
 
48 saat sonra tekrar deneyin. CCleaner ile temizlik yapmayı unutma(tarayıcı kapalı olarak).
Tamam inşallah dediğniz gibi olur fakat indirim bitmeden tombraider alacaktım. Yazık oldu. Paypal e-mail attım ve yarında müşteri hizmetlerini arayacağım belki çözülebilir.

DÜZENLEME :
Cahilliğimle meşgul ettim sizleri kusuruma bakmayın :) . Ben hesabıma paypal.com dan giriş yapmaya çalışıyordum fakat paypal.com/nakit adresinden giriş yapılacakmış. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı