PayPal ile ödeme yapmak

Hocam o iş baya uğraştırıcı önce yurtdışından banka hesabı açması ve yurtdışı sim kartı alması lazım bide sağlam bi vpn alması her girdiğinde o vpn açması lazım çook uzun bir iş ve masraflı bence site sahibiyle konuşsun derdini anlatsın daha mantıklı.
Ne bankası ne sim kartı dostum? Numara kiraliyorsun 1.5.tl birşey bunun için bir ton panel var. Ayrıca kendi kartınla ödeme yapıyorsun.

Arkadaşlar aynı ürünü eBay'de buldum ve eBay ödeme kısmında Paypal yerine normal kredi kartı da kabul ediyor sanırım. Bu şekilde alırsam bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkürler sağ olun.

Bu arada bu yöntemi merak ettim. Anlatır mısınız acaba hocam?
VPN ile herhangi bir desteklenen ülkeyi seçiyorsunuz. Ödeme kısmında gerekli bilgileri dolduruyorsunuz numara, eposta, isim soyad vs. Numara için örneğin Rusya Paypal seçtik diyelim numara kiralama hizmetinden Rusya numarası kiraliyorsunuz. Ödeme yapıyorsunuz bu kadar :D
Hocam birşey soracağım paypal hesabına her girişte sms gelmiyor mu?
Hesabınızı sürekli değiştirebilirsiniz sonuçta vatandaşlık numarası vs. sormuyor.

VPN ile herhangi bir desteklenen ülkeyi seçiyorsunuz. Ödeme kısmında gerekli bilgileri dolduruyorsunuz numara, eposta, isim soyad vs. Numara için örneğin Rusya Paypal seçtik diyelim numara kiralama hizmetinden Rusya numarası kiraliyorsunuz. Ödeme yapıyorsunuz bu kadar :D

Hesabınızı sürekli değiştirebilirsiniz sonuçta vatandaşlık numarası vs. sormuyor.
Hocam bu yasal mı? Ayrıca dediğiniz ödeme kısmı PayPal sanal posu değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı