PayPal iyi ki yasak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen PayPal olmadığı için payoneer kullanmak zorunda kaldım o da 50 dolar altını bankaya aktaramıyorsun. Para hesapta kaldı 50 dolar yapmam gerekiyor diğer bir seçenek payoneer kart almam onun için de yıllık 30 dolar ödemem gerekiyor.

Profil fotoğrafıma ne koyacağımı sana mı soracağım Ahmet oyunda :D?

KJ
Kullanıcı adı "AhmetOyunda1123" olan birini bu kadar ciddiye almamalıydınız. Monero fanboyluğu yapıyor, PayPal düşmanlığı yapıyor, araştırmayı bilmiyor, kulaktan dolma bilgilerle kendini ilah sanıyor ve en çok o biliyor, aynı zamanda da en gizli kişi o. Bilmiyor ki kimlik numarası, ev adresi, cep telefon numarası gibi bilgiler internet ortamında 150-200 TL gibi makul bir fiyata satılıyor. Bu kadar gizliliğe önem veriyorsan Türkiye'de yaşama.
Kullanıcı adı "Webcam Kullanan insan" olan birini bu kadar ciddiye almamalısınız. Sürekli ad homineme başvuruyor. Alakası olmayan konuları yorumunun içine dahil edip kendini haklı sanıyor. Benim verilerimin 150 TL gibi bir fiyata satılmasının konuyla ne alakası var? Benim adımda bir sürü kişi var. Ha nickimi de salladım zaten.

Profil fotoğrafıma ne koyacağımı sana mı soracağım Ahmet oyunda :D?
Şaka mısın evladım sen? Kaç yaşındasın 3 yaşında falan mısın? Sana profil fotoğrafına bunu koy bunu koyma mı dedim? Gizlilik meraklılıların tarayıcısını profil fotoğrafı koyan adam bana mağara adamı, paranoyak diyor. Gitsene sen bu konudan.

Tamam, şu an hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Ayrıca PayPal i kullanıyordun sanki.
Windows? Evet PayPal'ı yasaklanmadan 4 ay önce kullanıyorum. Sürekli sorun çıkartıyordu vb.

Kullanıcı adı "Webcam Kullanan insan" olan birini bu kadar ciddiye almamalısınız. Sürekli ad homineme başvuruyor. Alakası olmayan konuları yorumunun içine dahil edip kendini haklı sanıyor. Benim verilerimin 150 TL gibi bir fiyata satılmasının konuyla ne alakası var? Benim adımda bir sürü kişi var. Ha nickimi de salladım zaten.
Alakası olmayan konuları yorumunun içine dahil edip kendini haklı sanıyor? :D
Bunu nerede yaptığımı bana kanıtlamanızı istiyorum :)

Verilerinizin satılması ile ne alakası var açıklayayım:
PayPal dediğimiz servis verilerinizi 600'den fazla şirkete satıyor
Her yerde Apple'ın gizliliğinize önem vermediğinden bahsediyorum.
Evet. Monero paypaldan daha gizli.

Gizliliğe bu kadar önem veren birisi, kendi kişisel bilgilerinin 150 TL gibi bir fiyata satılmasını, bununla tehdit edilmesini istemezdi herhalde. Adınıza bir sürü kişinin olması da bir şeyi değiştirmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı