Merhaba dostum, sosyal medya hesabın vs. var mı? Orada konuşmamız daha iyi olur. easywolf5333@hotmail.com buraya yazabilirsin.Merhaba, yurt dışında yaşayıp PayPal kullanan var mı? %10 komisyon karşılığında iş birliği yapmak istiyorum.
Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Bu iş ne ola ki?Arkadaşlar hala arıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
Gumroad adında bir sitede tasarım satıyorum ve sadece paypal ödemelerini kabul ediyor, yani yurtdışında yaşayan birisinin paypal mailini gireceğim ve gelen paranın %10'nu kendisi alacak gerisini bana gönderecek, bu kadar basit.Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Bu iş ne ola ki?
Cevap için teşekkür ederim.Gumroad adında bir sitede tasarım satıyorum ve sadece paypal ödemelerini kabul ediyor, yani yurtdışında yaşayan birisinin paypal mailini gireceğim ve gelen paranın %10'nu kendisi alacak gerisini bana gönderecek, bu kadar basit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.