Pazarama kulaklık iadesi alıyor

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Almayı düşünen varsa diye önce kulaklık hakkında düşüncelerimi söyleyeceğim: En son Liberty 4 nc TWS kulaklığı almıştım. Ne yazık ki kulaklık kulağıma oturmuyordu, bir süre sonra çıkıyordu ve sürekli düzeltme ihtiyacı hissettiğim için dokununca müzik açılıp kapanıyordu. Belli başlı özellikleri beklentimin altında olsa da ses kalitesi fiyatına göre fena değildi. Özellikle son ses yüksekliği kulağı sağır eder yani şüpheniz olmasın. ANC ve şeffaflık modu fiyatına göre iyi, dokunma kontrolleri rahat ve şarjı normal kullanımda 3 günü rahat çıkarıyordu. Her neyse normalde sadece Amazon kulaklık iadesi alıyor diye biliyorduk hijyen kuralları vs. ama şansımı denemek için Pazarama'da şiparişlerim kısmından kolay iade et kısmına tıklayıp aldığım ürünü seçtim. Zaten 1 haftalık ürünü adamakıllı temizleyip gerekli şeyleri kutuya koydum ve yurtiçine teslim ettim. 2 gün sonra bu mesajı aldım.

Screenshot_2024-11-15-12-54-36-74.jpg

Normalde kulaklıkları Amazon dışında hiçbir yer iade almıyor diye biliyorduk. Ben özellikle gidip mediamarkt'ta sormuştum iade alamayız demişlerdi. Ama Pazarama Mediamarkt satıcısından almama rağmen kabul ettiler.
Kimse direkt olarak iade alıyoruz demez zaten, öyle derlerse hakkını bilmeyenlerden gelecek zararı önleyemezler. Bir diğer konu ise arada aracı olduğu için Pazarama'nın koşullarına göre hareket ediyorlar, o yüzden aracılı bir sitede aracı firmanın dediği olur.

Kimse direkt olarak iade alıyoruz demez zaten, öyle derlerse hakkını bilmeyenlerden gelecek zararı önleyemezler. Bir diğer konu ise arada aracı olduğu için Pazarama'nın koşullarına göre hareket ediyorlar, o yüzden aracılı bir sitede aracı firmanın dediği olur.
Aslında Amazonda da, Pazaramada da hijyen kuralları gereği alınamaz deniyor ama alıyorlar yinede.

Aslında Amazonda da, Pazaramada da hijyen kuralları gereği alınamaz deniyor ama alıyorlar yinede.
Kulak üstü kulaklıklar hijyen ürünü değil, ürününüzün kulak içi olup olmadığına bakmadım ama sanırım ürününüz kulak içi bir kulaklık. Kulak içi kulaklıkarda iade zaten yok, insiyatif gösterip iade almışlardır. Mediamarkt'a zamanında telefon bile iade etmiştim, bilirsiniz ki telefon ürünleride kulaklık ürünlerinin iadesi kadar zorludur. Her ne olduysa direkt iade aldılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı