Pazartesi sabahı okula geç kalınca ilk ders yok yazıyorlar

hole123

Yoctopat
Daha fazla  
Pazartesi sabahları tören oluyor, biz de insanız arada bir geç kalabiliyoruz. Müdür yardımcısı geç kalanları içeri sokmuyor ve 20dk dışarıda bekletiyor. Geç girdiğimiz içinde ders hocası her halükarda yok yazıyor. Bunu yapma hakları var mı? Mazeret falan dinlemiyor, geç kalan direkt yok yazılıyor.

Pazartesi sabahları tören oluyor, biz de insanız arada bir geç kalabiliyoruz. Müdür yardımcısı geç kalanları içeri sokmuyor ve 20dk dışarıda bekletiyor. Geç girdiğimiz içinde ders hocası her halükarda yok yazıyor. Bunu yapma hakları var mı? Mazeret falan dinlemiyor, geç kalan direkt yok yazılıyor.

Maalesef var yok yazıyorlar bazı okullar hocalar iyi oluyor sadece kızıp yazmıyor.

Ya istedikleri kadar yok yazsınlar ne olacak ki? Sınıfta mı kalacaksın? Şuan ki kanunları bilmiyorum fakat ben lise 8'de falan okula toplasan 2-3 ay gitmişimdir sınavlar dahil hiç de bir şey olmuyor.

Artı -1 Eksi

Eskiden bizim okulda da yapıyorlardı,geç kalırsan yeniden okutuyorlar veya bekletiyorlardı bu süredede yok yazılıyordun, yapmakda haklılarda sırf törene katılmamak için bilerek gelmeyecek insanlar var ama böyle de kurunun yanında yașta yanıyor. Bunu yapmaya hakları olmasa bile kime șikayet edeceksinki? Sonuçda törenin olması zorunlu birșey müdürde bunu bahene gösterebilir.

Ya istedikleri kadar yok yazsınlar ne olacak ki? Sınıfta mı kalacaksın? Şuan ki kanunları bilmiyorum fakat ben lise 8'de falan okula toplasan 2-3 ay gitmişimdir sınavlar dahil hiç de bir şey olmuyor.
Sizin eski zamanda öyleydi 😁.Șuanki zamanda en ufak devamsızlıgın degeri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı