Normalde 2 saniyede açılan PC'im son 4'ya da 5 aydır daha geç açılıyor. Önceden şifremi girdikten sonra 3 4 dk ya da 5 dk beklerdim ama şimdi 10 dk lütfen bekleyin diyor ve öyle açılıyor. Bu sorun Riot Vanguard açılmadığı için PC'yi birkaç kez yeniden başlattıktan sonra olmaya başladı. Ne yapabilirim?
Free download page for Project CrystalDiskMark's CrystalDiskMark8_0_4c.exe.CrystalDiskMark is benchmark software that measures the transfer speed of media data storage drive such as HD, SSD, US...
SSD var mı bilmiyorum ama HDD varsa Windows 8.1'e geçin. Hızlanması için SSD de alabilirsiniz. Veya son zamanlarda bu durum olduysa temiz kurulum yapabilirsiniz.
SSD var mı bilmiyorum ama HDD varsa Windows 8.1'e geçin. Hızlanması için SSD'de alabilirsiniz. Veya son zamanlarda bu durum olduysa temiz kurulum yapabilirsiniz.
Hayır SSD değil. Son aylarda yaşamaya başladım ondan önce hiç yoktu bu sorun. Geçen sene falan da olmadı sadece bu 4-5 aydır. O yüzden en yakın zamanda format atacağım. Teşekkür ederim.
Hayır SSD değil. Son aylarda yaşamaya başladım ondan önce hiç yoktu bu sorun. Geçen sene falan da olmadı sadece bu 4-5 aydır. O yüzden en yakın zamanda format atacağım. Teşekkür ederim.