PC açıkken şarj almıyor

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, öncelikle belirteyim ki; sorun bende değil. Arkadaşım bu sorunu yaşıyor. Konu açmayı bilmediği için ben açtım konuyu. Dediğine göre; laptop kapalıyken şarj alıyor ama açıkken bir ses geliyor ve şarj almayı kesiyor. Yarın da Galatasaray- Trabzonspor maçı var. Onu izlemek istiyor. Yarına kadar çözebilirsek iyi olur. Laptop markası Acer. Nasıl çözebiliriz? Hem arkadaş da yanımda olmadığı için bilmiyorum bazı şeyleri.

Arkadaşlar, öncelikle belirteyim ki; sorun bende değil. Arkadaşım bu sorunu yaşıyor. Konu açmayı bilmediği için ben açtım konuyu. Dediğine göre; laptop kapalıyken şarj alıyor ama açıkken bir ses geliyor ve şarj almayı kesiyor. Yarın da Galatasaray- Trabzonspor maçı var. Onu izlemek istiyor. Yarına kadar çözebilirsek iyi olur. Laptop markası Acer. Nasıl çözebiliriz? Hem arkadaş da yanımda olmadığı için bilmiyorum bazı şeyleri.
Kapalıyken edin hocam şarj, o tasarruf yapıyor o yüzden, elektrik fazla gelmesin diye.

Hocam ben izlemeyeceğim. Arkadaş izleyecek. Ona söylerim. Ama bu her zaman böyle mi kalacak? Bana yazdı. "Kapalıyken bile şarj almıyor." dedi. PC'si eski ama çok kötü değil.
O zaman bilgisayarcıya baktırın hocam. Belki şarj yeri bozuldu yada pil ömrü bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı