PC açıldığında reklam çıkıyor

minevra

Decapat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
80
PC açtığımda direkt Opera açılıyor ve önümde reklam çıkıyor. Mesela sahte Türk Telekom reklamı. PC'ye virus bulaşmış ama çok kötü bir şey olmadığı için pek uğraşmadım. Virus programı indirmeli miyim? Ben pek virus programı bilmiyorum öneriniz varsa açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs değil de reklam yazılımı yüklemişsiniz. Denetim masasından bakın yabancı bir yazılım var mı diye ? Var ise kaldırın. Sonra Malwarebytes indirip taratın. Sorun çözülür. Antivirüs mutlaka kullanın. Kaspersky veya ESET kullanın.
 
Kaspersky, Malwarebytes, AdwCleaner ile taratmanızı öneririm.(İlk başta AdwCleaner ile, sonra Malwarebytes ile taratın.) sonuç çıkmazsa Kaspersky ile taratın.
 
İlk Combofix ile sonra Adwcleaner, bunların ikisi olmazsa da Kaspersky ile tarat. Ama büyük ihtimalle başta yazdığım ikisi bulucaktır çünkü internette bayağı iyi diyorlar ve bana göre de iyi. Kaspersky bir şey bulamadığı halde bunların ikisi buluyor hep.
 
Eğer bilinçli ve ne indirdiğini bilen biriyseniz günlük hayatta Windows Defender gayet yeterli bir antivirüs. Sizin sisteminiz için Kaspersky antivirus oneririm taratip temizleyebilirsiniz direk.
 

Geri
Yukarı