PC açıldığında siyah ekran kalıyor

Fall Before Me

Hectopat
Sistemi uykuya aldım ve açtıktan sonra aşırı yavaşlamaya başladı. Disk kullanımı %100 gözüküyordu ama diski kullanan hiçbir şey göremedim. En fazla kullanan 0.1'di. PC kitlenince reset attım ve açıldığında Windows logosunun altında scanning and repair C yazıyordu. Sonrasında kendi kendine yeniden başlattı ve artık Windows logosundan sonra siyah ekran kalıyor açılmıyor.

RAM'leri tak çıkar düzelebilir bende de vardı RAM'leri taktım çıkardım düzeldi.

Sistemi uykuya aldım ve açtıktan sonra aşırı yavaşlamaya başladı. Disk kullanımı %100 gözüküyordu ama diski kullanan hiçbir şey göremedim. En fazla kullanan 0.1'di. PC kitlenince reset attım ve açıldığında Windows logosunun altında scanning and repair C yazıyordu. Sonrasında kendi kendine yeniden başlattı ve artık Windows logosundan sonra siyah ekran kalıyor açılmıyor.
Bu sorunun tek çözümü temiz bir formattır. Bütün diskleri biçimlendirip temiz bir format sorununu çözecektir.

RAM'leri tak çıkar düzelebilir bende de vardı RAM'leri taktım çıkardım düzeldi.
Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor deseydi evet bu yöntem genellikle işe yarıyor ama arkadaşın sorunu windows tabanlı bileşen değil.

Sistemi kapatıp PSU elektrik kablosunu çıkarın 5 dakika bekletip, tekrar takıp açın, uyku modundan sonra SSD'ler sapıtabiliyor.

Bu sorunun tek çözümü temiz bir formattır. Bütün diskleri biçimlendirip temiz bir format sorununu çözecektir.

Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor deseydi evet bu yöntem genellikle işe yarıyor ama arkadaşın sorunu Windows tabanlı bileşen değil.

Anladım, yanlışımı düzelttiğin için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı