Çözüldü PC açılınca Boot Manager hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

480460

Hectopat
Merhaba az önce bilgisayarı açtığımda karşıma Boot Manager diye ekran çıktı, ekran görüntüsü alamadım internetten bulduğum bir resmi atacağım ama setup BIOS falan diyordu pek anlamadım en son MSI Afterburner programını indirdim bir de klavyeyi temizlemiştim belki kısayol falan vardır ona da basmış olabilirim. Windows 11 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• oHv3g.jpg
    oHv3g.jpg
    255,6 KB · Görüntüleme: 378
Çözüm
Merhaba az önce bilgisayarı açtığımda karşıma Boot Manager diye ekran çıktı, ekran görüntüsü alamadım internetten bulduğum bir resmi atacağım ama setup BIOS falan diyordu pek anlamadım en son MSI Afterburner programını indirdim bir de klavyeyi temizlemiştim belki kısayol falan vardır ona da basmış olabilirim. Windows 11 kullanıyorum.

Windows Boot Manager'in üstüne yukarı aşağı ok tuşları ile gelip Enter'a basın.

Windows Boot Manager'in üstüne yukarı aşağı ok tuşları ile gelip Enter'a basın.

Çözüm
Boot Manager bir hata değildir, sistem açılırken hangi işletim sistemini ve diski boot edeceğinizi seçmenizi sağlayan bir araçtır. Ayrıca Dual Boot mu kullanıyorsunuz yoksa sadece Windows mu var sisteminizde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı