Çözüldü PC açılınca "Bu bilgisayar" açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes_zxe

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SS'teki gibi her açtığımda açılıyor. Yeni yeni olmaya başladı.

Ekran Görüntüsü (18).png

Çözüm
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon içerisindeki Userinit DWORD'ünün verisini "C:\Windows\system32\userinit.exe" (tırnak işareti olmadan) ile değiştirin. Burası genellikle Windows'un yanında başka programlar açtırmak için kullanılır.
Win + R yapın. Çalıştır ekranına " regedit " yazın.
Bu dizini takip edin: HKEY_ LOCAL_ MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Sağdaki ekranda Userinit yazar. Sağ tıklayıp değiştir'e tıklayın.
C:/windows/system32/userinit.exe olarak değiştirin değeri.

Win + r yapın. Çalıştır ekranına " Regedit " yazın.
Bu dizini takip edin: hkey_ local_ MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Sağdaki ekranda userinit yazar. Sağ tıklayıp değiştir'e tıklayın.
C:/windows/system32/userinit.exe olarak değiştirin değeri.

Userinit anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    48,1 KB · Görüntüleme: 69
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon içerisindeki Userinit DWORD'ünün verisini "C:\Windows\system32\userinit.exe" (tırnak işareti olmadan) ile değiştirin. Burası genellikle Windows'un yanında başka programlar açtırmak için kullanılır.

Çözüm
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon içerisindeki userinit dword'ünün verisini "C:\Windows\system32\userinit.exe" (tırnak işareti olmadan) ile değiştirin. Burası genellikle Windows'un yanında başka programlar açtırmak için kullanılır.

Zaten öyle baktım şimdi aynısı.

Zaten öyle baktım şimdi aynısı.
C:\Windows\system32\userinit.exe, tam olarak böyle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı