Çözüldü PC açılır açılmaz mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

enesakyl38

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Goodram 8x4 CL18 3600MHZ
SSD veya HDD modeli
Kingston FURY Renegade SSD 7.300/7.000MB/s1
Ekran kartı
ASUS ROG STRİX RX6750XT
Anakart
ASUS ROG STRİX B550F
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
İşten geldiğimde ilk açtığımda bu ekran geliyor sonrasında otomatik olarak restart atıp normal şekilde açılıyor. 3 gündür böyle olmaya başladı yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 19.43.37_2118a535.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Skype sorunu görünüyor. Bu sorun Skype'nin kendisinden veya kameradan kaynaklanabilir. Kamera sürücülerini güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.

1733938411119.png

Bu arada BIOS sürümünüz çok eski güncelleyin. Diğer sürücüleri de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@enesakyl38 Oluşmuşsa dosyaları paylaşın.

@enesakyl38 Oluşmuşsa dosyaları paylaşın.

Yeni klasör.rar attığınız linkte anlatıldığı gibi yaptım. buyrun.

Hocam Skype sorunu görünüyor. Bu sorun Skype'nin kendisinden veya kameradan kaynaklanabilir. Kamera sürücülerini güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.

1733938411119.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Eki Görüntüle 2372159

Şimdi kontrol ettim Skype yüklü değilmiş. Sanırım dediğiniz gibi kamera kaynaklı bir problem mevcut. Diğer şeyleri kontrol ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya başlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı