Çözüldü PC açılırken ekranda çizgi oluşuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aaron098

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ben bu sabah Roblox oynarken ekran gidip geldi. Ben de umursamadım, biraz dışarı çıkmak için PC'yi kapattım. Geldiğimde PC açılmıyordu ve ekranda büyük çizgiler vardı. İlk açtığımda mavi ekran vermişti, sonrasında ise otomatik onarıma attı ve çizgiler hala duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı çıkaracaksın, ekran kartında slotundan çıkaracaksın. Zor değil o kadar yapabilirsin.

Çıkarmaya gerek yok normalde bilgisayarda bu sorun varken sorunsuz açılmıştı ama oyuna girdiğimde mavi ekran vererek kapandı.
Ekran kartın ömrünü doldurmaya başlamış bende aynı sorunu yaşıyorum ekran kartım ATI Radeon HD3450 kullanıyorum bendeki bu kadar kötü değil yeni ekran kartı siparişi verdim. Windows 10 kullanırken mavi ekran hatası alıyorum hatada ATI yazıyor hataya bakarsan anlarsın.
Çözüm ekran kartı değişimi.

Mavi ekran hatası çizgilerden yarım yamalak görünüyor zaten ve evet ekran kartı benden büyük 10 sene falan fark var arada.

Vallahi işe yaradı ama oyun oynayınca gidiyor sağ ol.

Ekran kartının fazla ömrü kalmamış. GTA San Andreas falan oyna bence artık o ekran kartıyla. Eğer onda bile gidiyorsa zaten sıkıntı büyüktür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı