PC açılırken ekranın yukarısında yeşil noktalar çıkmaya başladı

YavuzAkbay

Kilopat
Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
155
Çözümler
3
Yer
North-Rhine Westphalia
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Data Analyst
Arkadaşlar bugün bilgisayarım hiçbir sıkıntı olmadan kapanıverdi, ben de yeniden açtım hani 1000 de 1 bişeydir diye. Sonra PC açılırken açılış ekranında ekranın yukarısında yeşil yeşil noktalar çıkmaya başladı. Sonra PC'yi kapadım ve ekran kartından dolayı bir sorun olabilir diye ekran kartını kontrol ettim.

Termal macunu kurumuştu sürdüm. Sonra PC'yi yeniden açtım bu sefer açıldı fakat 10 dakika olmadan dondu ama değişik bir şekilde. Hani mavi ekrandı fakat bi tarafı açık nokta nokta açıktı hani :) Anlatamadım belki ama ekran sorunu olduğu apaçık ortadaydı. Ekran kartını çıkarıp onboard kullandım bu seferde daha açılmadan Win8'in hatalarından verdi hani ekranın solunda ":(" işareti olandan.

Ne yapacağım arkadaşlar bilgisayar toplayacağım Haziranda bari dayansa :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ekran kartın bozulmuş. Özellikle de ekrandaki yeşillikler buna işarettir. İlk açılışta mavi ekran almanın nedeni de yüklü ekran kartı sürücüsü ile onboard sürücünün çakışmasıdır diye düşünüyorum. Bir kez daha açarsan açılması gerek.

Hangi Windows 8 hatasını verdi?

Mavi ekran.

Kod:
:(
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı