PC açılırken Out of Range hatası

• Konuyu başlatan raizy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.031

raizy

Hectopat
PC'yi başlattım birkaç dakika sonra ekran gitti ve karşıma "Out of Range!" diye bir hata geldi. F8 basıyorum ama hala yazı var. Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayar açılıyor mu yani sadece ekran mi gelmiyor yoksa fanlar falan hiç mi calismiyor.
Out of ranege yazıyorsa bilgisayar açılıyordur. Aksi halde no signal hatası gelir, out of range gelmez.

Sistemi birkaç keç zorla kapatın, kurtarma modu açılacak. Bu ekrandan güvenli moda girin ve ekran kartı sürücüsü DDU ile silin. Monitörün desteklemediği çözünürlük veya Hz ayarı yapmayın.

VGA Z HDMI dönüştürücü varsa bazen o bozulduğu için de böyle olabiliyor.

Bilgisayar açılıyor ekran kartının ışığı falan da yanıyor fanı dönmüyor ama.
Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir mi?

Out of ranege yazıyorsa bilgisayar açılıyordur. Aksi halde no signal hatası gelir, out of range gelmez.

Sistemi birkaç keç zorla kapatın, kurtarma modu açılacak. Bu ekrandan güvenli moda girin ve ekran kartı sürücüsü DDU ile silin. Monitörün desteklemediği çözünürlük veya Hz ayarı yapmayın.

Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir

Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir mi?
Abi dediğini yapıyorum ama güvenli mod açılmıyorum PC daha yeni açtım zaten monitöre bağladım bir kaç dakika sonra böyle oldu

TV de sıkıntı yoksa ve monitöre bağladığınızda bu hatayı alıyorsanız kullandığınız çözünürlükten kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Monitöre uygun olmayan bir çözünürlük seçili ise bu tarz hatalar verebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı