Bilgisayar açılıyor mu yani sadece ekran mi gelmiyor yoksa fanlar falan hiç mi calismiyor.
Out of ranege yazıyorsa bilgisayar açılıyordur. Aksi halde no signal hatası gelir, out of range gelmez.Bilgisayar açılıyor mu yani sadece ekran mi gelmiyor yoksa fanlar falan hiç mi calismiyor.
Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir mi?Bilgisayar açılıyor ekran kartının ışığı falan da yanıyor fanı dönmüyor ama.
Bilgisayar açılıyor ekran kartının ışığı falan da yanıyor fanı dönmüyor ama.
Out of ranege yazıyorsa bilgisayar açılıyordur. Aksi halde no signal hatası gelir, out of range gelmez.
Sistemi birkaç keç zorla kapatın, kurtarma modu açılacak. Bu ekrandan güvenli moda girin ve ekran kartı sürücüsü DDU ile silin. Monitörün desteklemediği çözünürlük veya Hz ayarı yapmayın.
VGA Z HDMI dönüştürücü varsa bazen o bozulduğu için de böyle olabiliyor.
Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir
Abi dediğini yapıyorum ama güvenli mod açılmıyorum PC daha yeni açtım zaten monitöre bağladım bir kaç dakika sonra böyle olduOut of ranege yazıyorsa bilgisayar açılıyordur. Aksi halde no signal hatası gelir, out of range gelmez.
Sistemi birkaç keç zorla kapatın, kurtarma modu açılacak. Bu ekrandan güvenli moda girin ve ekran kartı sürücüsü DDU ile silin. Monitörün desteklemediği çözünürlük veya Hz ayarı yapmayın.
VGA Z HDMI dönüştürücü varsa bazen o bozulduğu için de böyle olabiliyor.
Ekran kartında 0dB fan teknolojisi olduğu için olabilir mi?
Hocam sabahtan beri deniyorum herşeyi TV'ye bağladım pcyi zaten kablolarda sıkıntı yok monitöre bağladığım zaman gidiyorBana dönüştürücü sorunu gibi geldi. Başka bir monitör varsa deneyin bakalım ne olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.