PC açılıyor fakat görüntü yok

Katılım
16 Ağustos 2020
Mesajlar
43
Selam daha önce de aynı sorunu yaşıyordum fakat sorun çözülmüştü son 2 gündür aynı sorun tekrar başladı ve en sonunda çıldırdım PC'yi sıfırladım tabii ki hiçbir şey değişmedi Power tuşuna basıyorum PC açılıyor fakat görüntü yok USB flaan filan takınca ses çıkarıyor ama görüntü yok 15 kere falan açıp kapayınca arada bir kafasına göre görüntü geliyor sonra bilgisayar uyku moduna geçince tekrar görüntü gelmiyor.
 
Kanka aynısını bende yaşadim fanlar son ses falan her şey gumbur gumbur calisiyor. Tek diyecegim şey bilgisayar acikken kapagi acip kapat ama 10 saniye falan bekle. Düzemesse bilgisayar tusuna basili tutup PC'yi kapatip geri aç.

Bu arada kesin cozum icin format.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka aynısını bende yaşadim fanlar son ses falan her şey gumbur gumbur calisiyor. Tek digcen şey bilgisayar acikken kapagi acio kapat ama 10 saniye filan bekle. Dzemesse bilgisayar tusuna basiki tutuo PC'yi kaoatip geri AC.

Bu arada kesin cozum icin format.

Hocam arkadaş zaten format atmış sorun büyük ihtimal ekran kartında.
 
Ekran kartı girişindeki kablo gevşek olabilirmi?
 
Hocam arkadaş zaten format atmış sorun büyük ihtimal ekran kartında.
ekran kartım zaten sıkıntılı bir ekran kartıyfı asus tuf rtx 2060 oyunlarda 83 dereceyi buluyo ve aşırı sesli çalışıyodu şikayet ettik tüketici haklarına fakat götüremedim kartı o yüzden bu ekran kartı kaldı bende bu yaz tekrar satın aldığım yere götürücem zaten bilgisayarı satın aldığım yer de büyük bir teknoloji mağazası

Ekran kartı girişindeki kablo gevşek olabilirmi?
değil söküp söküp tekrardan taktım düzelmiyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı