PC açılmama sorunu

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.789
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar sistemimde şöyle bir sorun var. PC'nin açma tuşuna basınca ışıklar filan yanıyor kasa çalışıyor fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve PC hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekranda sinyal yok işareti var. Reset atınca kendini yeniden başlatıyor ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Sistemim imzada göründüğü gibi ASUS M5A97 R2.0 FX 8350 GTX 760 750 WATT PSU 80+ SAMSUNG 120 GB SSD 840 EVO. HDD CAVAİR BLUE. Sorun ne olabilir? Bios güncel. W8 işletim sistemi.

Sorun büyük ihtimalle ramlerde. Sonuçta açılışta ramler yanıt vermeyince hdd ışığı da yanmaz. Ramlerinizi kontrol ettirmenizde fayda var. Sorunun ssd'de olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar kasa'da HDD ışığı yok bu yüzden göremiyorum. Az önce açtım PC'yi yine yaptı. PC açıldıktan sonra kendini kapatmıyor. Ayrıca BİOS en son sürüm yüklü zaten. Bir daha gerek var mı? 
Bu arada videoya çektim ama youtube'ye yükleyemiyorum. Birkere denedim sabahtan öğlene kadar yarısını bitirememişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten öyle yükleniyor video boyutun ne kadar?
,

2-3 dakikalık bir video çektim ve yüklemeye başladım. Video MP4 şeklinde. %60 şu anda. Yüklenince yayınlayacağım. 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu şekilde. Biraz acemilik var ama idare edin. :)

Berke zaten o BİOS sürümü yüklü. Tekrar yüklesem bir şey değişir mi? Birde diğer konumda yazdım. . sırada HDD . sırada SSD görünüyor ve işletim sistemim SSD'de yüklü. . sıraya nasıl alabilirim?

pusat57, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı