PC açılmıyor

Açılmadı hocsm.
Bütün depolama birimlerinin bağlantısını kesip dener misiniz? Eğer yine ekrana görüntü vs. gelmez ise benim akıl yürütmem bu noktada bitiyor. Başka bir işlemci ile deneme imkanınız olmadığını varsayarsam tek yol yarın konuyu öne çıkarmanız ve konuya benden daha bilgili forum kullanıcıların ulaşıp çözmesini beklemek kalıyor.

Bütün depolama birimlerinin bağlantısını kesip dener misiniz? Eğer yine ekrana görüntü vs. gelmez ise benim akıl yürütmem bu noktada bitiyor. Başka bir işlemci ile deneme imkanınız olmadığını varsayarsam tek yol yarın konuyu öne çıkarmanız ve konuya benden daha bilgili forum kullanıcıların ulaşıp çözmesini beklemek kalıyor.
Hocam peki yanma riski varmı.

Neyin yanma riski? İşlemci, anakart vs. yanma riski ise taktığınız SSD'den sonra olduğunu söylediniz, çok dandik bir SSD olmadıktan sonra büyük ihtimalle hasara yol açmamıştır.

Yok hocam Toshiba TR200 markası. Hocam peki SSD çökmüş olamazmi Windows kurulu olan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı