PC açılmıyor

Hocam anakartta takarken hafiften SATA yerini bastirdigim için biraz esnedi ondan bir şey olur mu?
Aklınız durur, küçük bir çatlama(fark bile etmeyebilirsiniz) bile çok büyük sonuçlar doğurabilir. Hafif bir esneme ise sorun yok ancak kastırma gibiyse sorun olmuş olabilir.

Aklınız durur, küçük bir çatlama(fark bile etmeyebilirsiniz) bile çok büyük sonuçlar doğurabilir.

Yok hocsm hafiften esnedi köşede olduğu için çatlak vs hiçbir sorun yok.
Aklınız durur, küçük bir çatlama(fark bile etmeyebilirsiniz) bile çok büyük sonuçlar doğurabilir. Hafif bir esneme ise sorun yok ancak kastırma gibiyse sorun olmuş olabilir.

Yok hocsm hiçbir şekilde zorlamadim sadece takmak için biraz bastırdım hepsi o.

Dahili ekran kartı varsa ona takmayı deneyiniz ama maalesef anakart sıkıntısı gibi geldi.

Anakartım daha yeni ama tek RAM slotu çalışmıyor kargoda gelirken kasayı vurmuşlar. Ama bugüne kadar sıkıntısız bir şekilde kullandım.
Bütün diskleri söküp dener misiniz?

Sabaha deneyeyim hocsm sumdi yatmam lazım sabah hem bilgisayarciya götüreceğim inşallah bir iki kabloyla düzelecek birseydir.

Anakartım daha yeni ama tek RAM slotu çalışmıyor kargoda gelirken kasayı vurmuşlar. Ama bugüne kadar sıkıntısız bir şekilde kullandım.

Sabaha deneyeyim hocsm sumdi yatmam lazım sabah hem bilgisayarciya götüreceğim inşallah bir iki kabloyla düzelecek bir seydir.

Bence de pek anlamıyorsun, daha da zarar vermeden en iyisi bilen birine göstermek, geçmiş olsun iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı