Pc açılmıyor

suskunferyad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar bilgisayarım açılmıyor dün 3 defa elektrikler gidip gelmiş pc prizde kapalı vaziyette duruyordu pc yi hiç açmadan aldığım ram'i taktım bilgisayar hiç açılmıyor ram'leri yanlış taksam bile bip bip ses gelir ama hiç tepki yok. prizden söktüm sinerjik elektriği aldım, kasanın içine hava vurdum, ram'lerin yerini değiştirdim, bios piline söktüm taktım, soketlere baktım ama nafile sıkıntı ne ile alakalı olabilir. Anakarta güç gidiyor power tuşunun üstünde ışıklanma oluyor açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Anakartın ışığı yanar ama psu yeterli voltaj veremediği içinde açılmayabilir elinde başka psu varsa onu dene. Powera bastığında anlık da olsa fanlar dönüyor mu?

Sorunu çözdüm vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Yüksek voltaj nedeniyle anakart'ta hasar meydana gelmiş servise vermekten başka çare yok inşAllah verdiğim gibi geri almam 3 aylık parçaydı modeli: Msi Z97 gaming 7 .

Geçmiş olsun hocam umarım sorunsuz alırsın. Garanti sonucunu haber verirsen sevinirim aynı markaları kullanıyoruz benim anakart da Msi H97 Gaming 3, Psu; Corsair VS650.

Geçmiş olsun hocam umarım sorunsuz alırsın. Garanti sonucunu haber verirsen sevinirim aynı markaları kullanıyoruz benim anakart da Msi H97 Gaming 3, Psu; Corsair VS650.
Ürünü değişime sokmuşlar. Yalnız aynı model yerine, Z87XOCFORCE Gigabyte modelini vericeklerini söylediler. İthalatçı firmanın isteğiymiş gittiğim zaman nasıl bir durumla karşılaşıcam bakalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı