killjoygurmesi etiketsizBunun haricinde dertleşmek, konuşmak veya sadece zaman geçirmek isterseniz Discord hesabınızı bırakın ekleyeyim hocam. Tekrardan başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Başın sağ olsun, babanın ölümüyle bilgisayarını açamaman arasındaki ilişki vicdanınla mı alakalı? Yani "benim babam ölmüş, ben bilgisayarda oyun oynuyorum." gibi bir durum mu? Eğer öyleyse kalbinden ne geçiyorsa onu yap.
Herkesin zor zamanlarını atlatma ve yas tutma yöntemi farklıdır. Kimisi bambaşka birine dönüşene kadar hiçbir şey yapmayıp inzivaya çekilir, kimisi aslında mutlu olmayacağı şeyleri bile yapıp mutluymuş gibi davranır, kimisi depresyona girer yıllarca çıkamaz, tedavi görmek zorunda kalır, kimisi senin gibi yaptığı her şeye, hayatına kaldığı yerden devam eder çünkü hayat devam ediyor. İstesen de istemesen de her şey kaldığı yerden devam eder...
haklısınızBaşınız sağ olsun çok zor bir durum. Olabildiğince yakınlarınızla sohbet edin ve kafa dağıtın başka konular konuşarak bence, insan yalnız kaldığında hem daha düşünceli hem de daha üzgün oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.