denizertrrr3
Hectopat
Yakın bir zamanda babam öldü. O öldüğünden beridir PC açamıyorum. Elim gitmiyor. Bunu unutmak için ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağolsun bu böyle birden unutulucak bir şey değil yapabiliceğiniz tek şey beklemwk,Yakın bir zamanda babam öldü. O öldüğünden beridir PC açamıyorum. Elim gitmiyor. Bunu unutmak için ne yapabilirim?
Allah rahmet eylesin hocam.
Yasınızı yaşayabilirsiniz hocam, bu tür istekler içinizde yoksa hala yas tutma isteğinizden dolayıdır. Kendinize biraz daha zaman tanıyın zamanla düzeleceksinizdir. Kendinizi daha iyi hissedebilecek bir aktiviteye yönlendirebilirsiniz, kafanızı dağıtmak için yeni şeyler öğrenmeye -spor, müzik vesaire- bakın.
Başınız sağ olsun bu böyle birden unutulucak bir şey değil yapabiliceğiniz tek şey beklemwk,
başınız sağ olsun.Yakın bir zamanda babam öldü. O öldüğünden beridir PC açamıyorum. Elim gitmiyor. Bunu unutmak için ne yapabilirim?
Bunun haricinde dertleşmek, konuşmak veya sadece zaman geçirmek isterseniz Discord hesabınızı bırakın ekleyeyim hocam. Tekrardan başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.