PC Almak için Para Biriktirilmek mi Yoksa Konsol Almak mı?

Konsol almak şu an daha avantajlı. XBOX yerine PS4 almanı tavsiye ederim Game Pass sistemi ilgi çekici olsa da PS4'ün exclusive oyunları çok daha cazip bence.
şuan daha iyi grafik deneyimine ihtiyaç yoksa ve ps4 veya xbox one oyununa vercek paran varsa konsal daha mantıklı ps4 exclusive oyunu olarak infamous second son çok beğendim fakat oynuyamıyorum .Çünkü sadece ps4 özelmiş. Yanı kısaca ps4 de kendine özel iyi exclusive leri var.
Ama pahalı maalesef oyunları. Ayrıca konsolda çok pahalı Xbox'a göre
o zmn ps4 al 1700 tl hepsiburada ordan alabilirsin .Hem psnde bazen inanılmaz indirimler oluyor.

Ama pahalı maalesef oyunları. Ayrıca konsol da çok pahalı Xbox'a göre.
Oyunlar pahalı ama ikinci el ve takas yoluyla daha uygun hale getirilebilir. İkisi arasında aşırı fiyat farkı yok, konsol alıp GoW, Last of Us gibi oyunlardan mahrum kalmak pek mantıklı gelmiyor bana. PS4 exclusive oyunlarını araştırmanızı öneririm eğer çoğu ilginizi çekmiyorsa o zaman Xbox'a yönelin. Bu arada Game Pass sistemindeki oyunların kaçı size hitap ediyor onlara da bakmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı