R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar PC anakart ekranında kalıyor bilgisayarın hiçbir parçasında sorun yok. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar PC anakart ekranında kalıyor bilgisayarın hiçbir parçasında sorun yok. Ne yapmam gerekiyor?
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #2 raptor11 dedi: Arkadaşlar PC anakart ekranında kalıyor bilgisayarın hiçbir parçasında sorun yok. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Anakarttan depolama birimine giremiyormusunuz ? Artı 0 Eksi
raptor11 dedi: Arkadaşlar PC anakart ekranında kalıyor bilgisayarın hiçbir parçasında sorun yok. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Anakarttan depolama birimine giremiyormusunuz ?
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 İşletim sistemi kurdunuz mu? Kuruluysa BIOS'tan kurulu olan diskinizi ilk sıraya alın. Eski sistem ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni ise anakart markanızı öğrenin. O ekranda basacağınız tuşu söyler. Girince görürsünüz bilgileri. Artı 0 Eksi
İşletim sistemi kurdunuz mu? Kuruluysa BIOS'tan kurulu olan diskinizi ilk sıraya alın. Eski sistem ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni ise anakart markanızı öğrenin. O ekranda basacağınız tuşu söyler. Girince görürsünüz bilgileri.
KS KS R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #4 İşletim sistemi kurulu ama biosa giremiyorum ve yeni pc Zikkeci dedi: Anakarttan depolama birimine giremiyormusunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef Artı 0 Eksi
İşletim sistemi kurulu ama biosa giremiyorum ve yeni pc Zikkeci dedi: Anakarttan depolama birimine giremiyormusunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 5 Kasım 2022 #5 BIOS sıfırlamayı deneyin. BIOS sıfırlamak için BIOS pilini yerinden çıkarın. Ve 1 dakika bekledikten sonra yerine tekrar takın. BIOS'ta bir sorun oluşmuş. @raptor11 Artı 0 Eksi
BIOS sıfırlamayı deneyin. BIOS sıfırlamak için BIOS pilini yerinden çıkarın. Ve 1 dakika bekledikten sonra yerine tekrar takın. BIOS'ta bir sorun oluşmuş. @raptor11
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #6 raptor11 dedi: İşletim sistemi kurulu ama biosa giremiyorum ve yeni pc Hayır maalesef Genişletmek için tıkla... Anakart marka/modeli nedir? Kasaya bakın üzerinde yazar büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
raptor11 dedi: İşletim sistemi kurulu ama biosa giremiyorum ve yeni pc Hayır maalesef Genişletmek için tıkla... Anakart marka/modeli nedir? Kasaya bakın üzerinde yazar büyük ihtimalle.
KS KS R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #7 Scyhell dedi: Anakart marka/modeli nedir? Kasaya bakın üzerinde yazar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... B450mdragon Artı 0 Eksi
Scyhell dedi: Anakart marka/modeli nedir? Kasaya bakın üzerinde yazar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... B450mdragon
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 5 Kasım 2022 #8 raptor11 dedi: B450mdragon Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırla. Artı 0 Eksi
KS KS R raptor11 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #9 Tmmdır deniyorum Artı 0 Eksi
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 5 Kasım 2022 #10 raptor11 dedi: Tamamdır deniyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını yeniden yapman gerekecek. Artı 0 Eksi