Çözüldü PC anakart ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar son 3 aydır anakart ekranında kalıyordu ancak yeniden başlatınca açılıyordu son 1 haftadır ise açılmıyor anakartın markasının yazdığı ekranda kalıyor. Format attık düzelmedi SSD'yi de değiştirdik hala açılmıyor sorun ne olabilir?

Çözüm
Sorun bende de başladı son 2 gündür. Bilgisayar açılırken anakart yazısında kalıyor. Bilgisayarı tuşundan tekrar aç kapa yapınca açılıyor. BIOS ile ilgili birçok şey yaptım, parçaları kontrol ettim, tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Bir de durduk yerde olan bir olay yani çözümü nedir hala bulamadım, siz çözebildiniz mi sorunu?

Ekran kartının macununu değiştirmediğim için bir bölgesi yanmış yeni ekran kartı aldım sorun düzeldi.

Hocam eski SSD sistemde mi eğer sisteme takılıysa onu çıkarıp deneyin benzer bir sorun geçen hafta benim başıma gelmişti Windows yüklü olan SSD'im ölmüş ondan kaynaklı çıktı.

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar son 3 aydır anakart ekranında kalıyordu ancak yeniden başlatınca açılıyordu son 1 haftadır ise açılmıyor anakartın markasının yazdığı ekranda kalıyor. Format attık düzelmedi SSD'yi de değiştirdik hala açılmıyor sorun ne olabilir?
Sorun bende de başladı son 2 gündür. Bilgisayar açılırken anakart yazısında kalıyor. Bilgisayarı tuşundan tekrar aç kapa yapınca açılıyor. BİOS ile ilgili bir çok şey yaptım, parçaları kontrol ettim, tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Bi de durduk yerde olan bi olay yani çözümü nedir hala bulamadım, siz çözebildiniz mi sorunu?

Sorun bende de başladı son 2 gündür. Bilgisayar açılırken anakart yazısında kalıyor. Bilgisayarı tuşundan tekrar aç kapa yapınca açılıyor. BIOS ile ilgili birçok şey yaptım, parçaları kontrol ettim, tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Bir de durduk yerde olan bir olay yani çözümü nedir hala bulamadım, siz çözebildiniz mi sorunu?

Ekran kartının macununu değiştirmediğim için bir bölgesi yanmış yeni ekran kartı aldım sorun düzeldi.

Çözüm
Sorun bende de başladı son 2 gündür. Bilgisayar açılırken anakart yazısında kalıyor. Bilgisayarı tuşundan tekrar aç kapa yapınca açılıyor. BİOS ile ilgili bir çok şey yaptım, parçaları kontrol ettim, tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Bi de durduk yerde olan bi olay yani çözümü nedir hala bulamadım, siz çözebildiniz mi sorunu?
bende de var aynı sorun eski ekran kartı ile çalışıyor şuan götürüp baktıracağım birine dedi ya termal macunu bitmiştir ısınıp kapatıyordur çalıştırmıyordur yada çipi falan bozulmuştur. bir ihtimal vram sorunu o da pahalı oluyor genelde sen götür anlayan ekran kartına bakan birini bul. termal macunu yenilerse çalışacak gibiyse yapar her ihtimalle 750-1000 tl patlar vram ile ilgili sorunda 1500-3000 belki daha fazlasını alır modeline göre. ona göre baktır anlayan birine. zaten ekran kartından anlayan çok kişi yok yapılamayacaksa yapılmaz gider 1-2 bine 2. el ekran kartı alırsın veya 4-5 bine 1660süper gibi ekran kartı alır bütçe ayarlayasıya kadar onu kullanırsın ben öyle yapacağım büyük ihtimalle. 1-2 bine erkan kartı pek bir şey yapmazda 4-5 bine 1660 süper falan gayet iş görür performansı çok iyi düzgün ekran kartı alasıya kadar baya iş görür oyun oynuyorsan vs söyleyeyim dedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00