H Hamza Kot Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Selamünaleyküm. PC'yi açtığımda normalde anakartın ismi gözükürdü ancak şu anda gözükmüyor. Direkt Windows açılma ekranına atıyor beni. BIOS ekranına giriş yapmıyor ne yaptıysam olmadı. PC formatlayacağım ama giriş yapamıyorum BIOS'a. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Selamünaleyküm. PC'yi açtığımda normalde anakartın ismi gözükürdü ancak şu anda gözükmüyor. Direkt Windows açılma ekranına atıyor beni. BIOS ekranına giriş yapmıyor ne yaptıysam olmadı. PC formatlayacağım ama giriş yapamıyorum BIOS'a.
KS KS H Hamza Kot Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #21 Einstein dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayın. Diğer ekran kartını takıp BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Diğer ekran kartından BIOS'a girebiliyorum anakart yazıları geliyor. Ama RX 580 kartını taktığım zaman BIOS'a giremiyor ve anakartın yazısı gelmiyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayın. Diğer ekran kartını takıp BIOS'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Diğer ekran kartından BIOS'a girebiliyorum anakart yazıları geliyor. Ama RX 580 kartını taktığım zaman BIOS'a giremiyor ve anakartın yazısı gelmiyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #22 Hamza Kot dedi: Diğer ekran kartından BIOS'a girebiliyorum anakart yazıları geliyor. Ama RX 580 kartını taktığım zaman BIOS'a giremiyor ve anakartın yazısı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapın. Artı 0 Eksi
Hamza Kot dedi: Diğer ekran kartından BIOS'a girebiliyorum anakart yazıları geliyor. Ama RX 580 kartını taktığım zaman BIOS'a giremiyor ve anakartın yazısı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapın.