PC Building Simulator 2 alınır mı?

Merhaba,

Epic Games üzerinden PC Building Simulator 2 oyununu almayı düşünüyorum. İlk oyunu oynamadım. İlk oyunda epey DLC mevcut acaba bu 2. oyunda ilk oyundaki eklentiler, imkanlar var mıdır yoksa 2. oyuna da mı DLC'ler gelecek? Ona göre ilk oyunu veya ikincisini alacağım. Bir de bu oyunda bilgisayar tamiri yok sanırım, yanılıyor muyum?

Teşekkür ederim.

1. oyunu 1 haftada 38 saat oynayıp RTX 3090'ı açtıktan sonra kendime 3090'lı sistem dizip salmıştım. 2. oyunu ise 15 dakika oynayıp saldım. Ben oynadığım zamanlarda 1. oyun ile 2. oyun arasındaki tek fark kasayı boyayabilme olayıydı. Üstüne arayüz olarak 2. oyun daha kötüydü. Ben 1. oyunu daha çok seviyorum.

Bir de bu oyunda bilgisayar tamiri yok sanırım, yanılıyor muyum?

Oyunda zaten bilgisayar tamir ediyorsunuz, anlamadım?

İlk olarak 2. Oyunu da 1. Oyunu da oynadım, 2. Oyun bana 1. Oyunun cilalanmışı gibi geldi. Sadece iş yerimiz değişmiş, yeni birkaç şey eklenmişti, kasayı boyayabiliyoruz sadece. DLC'ler ile nasıl olacak bilmiyorum, ama 1. Oyun bana göre daha iyi.

1. oyunu 1 haftada 38 saat oynayıp RTX 3090'ı açtıktan sonra kendime 3090'lı sistem dizip salmıştım. 2. oyunu ise 15 dakika oynayıp saldım. Ben oynadığım zamanlarda 1. oyun ile 2. oyun arasındaki tek fark kasayı boyayabilme olayıydı. Üstüne arayüz olarak 2. oyun daha kötüydü. Ben 1. oyunu daha çok seviyorum.

2. oyunda ilk oyunda DLC ile eklenen şeyler mevcut muydu?

Oyunda zaten bilgisayar tamir ediyorsunuz, anlamadım?

İlk olarak 2. Oyunu da 1. Oyunu da oynadım, 2. Oyun bana 1. Oyunun cilalanmışı gibi geldi. Sadece iş yerimiz değişmiş, yeni birkaç şey eklenmişti, kasayı boyayabiliyoruz sadece. DLC'ler ile nasıl olacak bilmiyorum, ama 1. Oyun bana göre daha iyi.

Ben yalnızca sistem toplama üzerine sanıyordum. Tamir varsa harika! Anakart tamiri vs yapabiliyoruz iki oyunda da öyle mi?

Ben yalnızca sistem toplama üzerine sanıyordum. Tamir varsa harika! Anakart tamiri vs yapabiliyoruz iki oyunda da öyle mi?

2. Oyunda yapabiliyoruz hocam ekran kartı tamiri, anakart tamiri vb. 1. Oyunda sadece kasayı tamir ediyorduk sanırım, ben 1. Oyunu hatırlamıyorum pek fazla. Oynayalı bayağı oldu çünkü @490836 hocam yardımcı olur herhalde.

2. oyunda ilk oyunda DLC ile eklenen şeyler mevcut muydu?
İlk oyundaki DLC'lerin neredeyse hepsi kozmetik DLC'lerdi zaten. Sadece 1 tane Espor DLC'si farklı şeyler koyuyordu oyuna o da benim satın almaya ihtiyaç duyduğum bir DLC olmamıştı. O yüzden DLC'ler hakkında çok bir şey diyemeyeceğim.
Tamir, virüs temizleme, sistem dizme gibi bir kaç farklı şey yapabiliyorsunuz. Gelen işe göre belirli oluyor o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı