PC Building Simulator Türkçe yaması var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak çeviri ekibi olduğunu nereden bilebilirim?
Apex çevirinin Discord'una giderek sorduğumda attığım SS'de verilen cevap verildi, denedim çalışmadı.
Oyun yüklü olsaydı tekrar denerdim.
Çeviri ekibinde bulunan arkadaşlar yardımcı olmaya gerçekten çalışıyorlar, yazdığıma cevap vermeyerek.
Yukarı kısımda arkadaşlar son sürüme uyumlu hale getirdiklerini söylemişler. Oyun yüklü olsa denerdim diyorsunuz ama denemeden size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara laf atıyorsunuz. Discord sunucularına bakarsanız şu an yardımcı olmaya çalışan kişinin ekip içinden biri olduğunu görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yukarı kısımda arkadaşlar son sürüme uyumlu hale getirdiklerini söylemişler. Oyun yüklü olsa denerdim diyorsunuz ama denemeden size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara laf atıyorsunuz. Discord sunucularına bakarsanız şu an yardımcı olmaya çalışan kişinin ekip içinden biri olduğunu görebilirsiniz.

İlk olarak oyun yüklüydü denedim olmadı daha sonra sildim bilmeden yorum yapmayın. Attığım SS'de cevap veren arkadaşın o Discord'da yetkili olup olmadığına bakabilirsiniz.

İlk olarak oyun yüklüydü denedim olmadı daha sonra sildim bilmeden yorum yapmayın. Attığım SS'de cevap veren arkadaşın o Discord'da yetkili olup olmadığına bakabilirsiniz.
Demek ki sizin denemenizin ardından yamayı güncellemişler. Şu anki halini denemeden yorum yapmanız absürt. Ayrıca konuya yazan @kahraman523 adlı arkadaş yetkili. Kontrol edebilirsiniz. Bilip bilmeden yazmayın diyorsunuz fakat son halini denemeden yorum yapan siz oluyorsunuz şu an. Bir daha yamayı kurmaya çalıştığınız vakit hata alırsanız konu açabilirsiniz. Yardımcı olunur.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı